Mijn outfits van 2015

PhotoGrid_1451513865601Selam!! Het eerste artikel van 2016! En waar gaat het over? Ik laat je al mijn outfits zien die ik in 2015 heb mogen dragen in samenwerking met verschillende webshops. Van sportief naar heel erg feestelijk naar een mooie nette outfit. Het zijn ook outfits die ik nog steeds draag, niet dagelijks maar wel al een aantal keer. Ik hoop dat je er ook wat inspiratie uit kan vinden dus kijk snel verder.

DSC_0518 kopiëren
DSC_0529 kopiëren

My Broken White Abaya

We beginnen met het laatste outfit die ik heb gedragen van 2015. Een prachtige gebroken witte abaya die je kunt dragen als je voor de gemeente gaat trouwen. Of voor een ander bijzonder feestje als je aanstaande schoon familie langs komen om je hand te vragen { wat gebeurd in vele culturen }. Samen met de Peafowl pearls  van Hazanah zie je er toch heel netjes uit.

DSC_0444 kopiëren
DSC_0388 kopiëren

Turkse Fashion van Sudemoda

Ben je meer een sportief persoon, Wat dacht je van de abaya die ik kreeg van Sudemoda. Een heerlijke abaya met grote zakken die je eigenlijk alleen kunt dragen met sportschoenen of andere sportieve schoenen. De abaya zit perfect bij mij en ik zal het zeker nog vaker dragen. De abaya is helaas niet meer verkrijgbaar in Nederland.

IMG_3828 kopiëren
IMG_3924 kopiëren

Sparkle With Madamchic

Je hebt het deze week al vaker gezien. de prachtige jurk van Madamchic. Het blijft een prachtige jurk! En je kunt het nog steeds kopen in hun webshop en in de winkel.

DSC06491 kopiëren

DSC06495 kopiëren

Ahiida’s Burkini Outfit

Ik ben geen waterrat maar als ik wil zwemmen dan doe ik dat wel met deze burkini Ahiida. Volgend jaar ga ik op vakantie naar Turkije en natuurlijk gaat de burkini mee. Hij is nog steeds verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

DSC05948-2 kopiëren

DSC05974 kopiëren

Draped In Beauty

De abaya van Islamic Design House zit mij nu veel beter dan de vorige keer. Dus ik kan het nu met meer vertrouwen dragen want de jurk laat echt alles curves zien. Maar het blijft een mooie jurk.

DSC00194 kopiëren

DSC00208 kopiëren

Sportieve moslimas met mumine activewear

Nog een fijne sportieve outfit maar deze is meer om te sporten. Hou je van sport en wil je wel bedekt zijn maar dan op een fijne manier. Kijk dan eens op Mumine activewear. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.

DSC04954 kopiëren

DSC04941 kopiëren

Bohemian Girl

Mijn laatste outfit van dit artikel. De abaya van Islamitischekleding.nl en de Peafowl Pearls van Hazanah.com. De abaya draag ik nog steeds met heel veel plezier. De Peafowl Pearls wat minder omdat ik het iets te dun vind voor de winter. Maar in de lente en zomer komt het weer mijn kast uit!

Dit waren mijn outfits van 2015! Verschillende outfits voor verschillende momenten, een feestje, een bruiloft, sporten en voor een normale dag. Ik ben benieuwd wat 2016 mij zal brengen!

Welke van de outfits vindt jij leuk!

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge