Mijn outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

Eid Mubarak! Kurban Bayraminizi Mubarek Olsun! Gister was de eerste dag van het Offerfeest. Ieder jaar met het suikerfeest en met het Offerfeest heb ik altijd een beetje stress omtrent mijn outfit voor deze feestdagen. Soms verander ik nog van outfit een dag van te voren omdat het weer niet altijd even mee zit. Zo ook met dit jaar. Aan de foto’s kun je zien wat mijn outfit was voor het offerfeest maar ik zal je wel vertellen waar ik wat heb gekocht en waarom ik voor deze outfit heb gekozen.

outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

Mijn beslissing stond gelijk al wast dat ik een kimono wilde dragen voor het Offerfeest. Ik heb 2 maanden terug een aantal kimono’s besteld en welke dit zijn kun je in dit artikel lezen. Ik wilde heel graag de Embordery Lace kimono dragen met een witte broek en een tuniek maar omdat het gister ging regenen is dit met wit geen goed idee. Dus koos ik voor de kimono met parels. Met een simpele legging, zwarte tuniek en pumps is mijn outfit klaar. Wacht, we vergeten mijn sjaal. Ik droeg een zwarte viscose sjaal met zwarte parels. Ik vond dit wel mooi bij de parels van mijn kimono passen.

outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

De Elegant Beading Lace Kimono kan je open of dicht dragen. Langs de randen zitten verborgen knopen en je hebt een lint die je kunt gebruiken als riem. Mijn legging komt van de H&M, Mijn tuniek van Byaicha.nl, mijn sjaal van Aliexpress en mijn pumps heb ik in Turkije gekocht. Heel basic en simpel maar ik vind het wel een mooie outfit voor het Offerfeest. Soms wil ik iets simpels aan en soms juist iets feestelijker.

outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

outfit voor het Offerfeest 2017

We hebben gister een leuke en gezellige dag gehad want mijn zoontje was ook nog eens de dag er voor jarig dus hebben we het gisteren ook met taart gevierd. Mijn oma kwam ook nog eens gezellig langs voor de kinderen dus het was een geslaagde dag voor ons. De feestdagen voor 2017 hebben we weer gehad en dat betekend genoeg tijd voor het suikerfeest van 2018.

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Hoe was jou Offerfeest en wat voor outfit heb jij gekozen? Wat vindt jij van mijn outfit van het Offerfeest?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge