Mijn outfit voor de bruiloft

Als hijab dragende vrouw is het soms moeilijk om een leuke outfit te vinden voor een feest, bruiloft of een henna. En als je dan ook nog eens borstvoeding geeft helemaal. De dochter van mijn schoonzus gaat volgende maand trouwen en sinds haar verloving in December vorig jaar was ik aan het brainstormen en aan het rond kijken naar een mooie outfit. Want ik had een jurk nodig die ik makkelijk kon open ritsen om mijn dochter te kunnen voeden maar het moet ook feestelijk zijn. En aangezien ik nog de zwangerschapskilo’s heb  helpt dat ook niet mee.

Zaterdag ben ik naar een Turkse kledingwinkel gegaan waar ik vaak kom. Ze verkopen ook kleding voor vrouwen die een hijab dragen. Ik wist zeker dat ik daar wat kon vinden. Ik had ook nog een blouse nodig die ik bij een rok wilde dragen voor de henna. Ik zag een aantal feestjurken hangen waar onder deze. Ze hadden het ook nog in andere kleuren o.a. donker blauw, licht blauw, groen en zwart. Ik vond rood wel een mooie kleur. De donker blauwe heb ik ook aangepast maar ik vond de rode mooier staan. In de winkel zag ik dat er ook nog mooie rode pumps hingen en die paste perfect bij mijn jurk. Mijn man zei dat ik beter de zwarte kon nemen omdat ik die bij andere jurken dan ook kan dragen maar ik wilde perse de rode en de zwarte hadden ze niet in mijn maat.

20140504_180804 kopiëren

Ik ben helemaal blij met mijn jurk en mijn pumps. Ik moet alleen nog een zwarte bolero kopen en satijnen vierkanten hoofddoeken in zwarte en rood. Ik laat mijn hoofddoek doen en hoe meer stof je hebt hoe beter en mooier ze je hoofddoek kunnen doen.

20140504_180812 kopiëren

20140504_180820 kopiëren

Op de bruiloft en de henna zelf zal ik foto’s maken van mijn outfits en hier delen… Tot dan is het alleen kijken naar mijn jurk die in mijn mans kast hangt want ik heb geen plek meer in mijn kast…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge