Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Vandaag deel ik een nieuwe Outfit of the day. Dit maal mijn outfit van het offerfeest. Ik heb gekozen voor dit merk omdat ik het samen met mijn vorige outfit had gekocht. Benieuwd hoe of wat over mijn outfit? Lees dan snel verder!

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Het is een prachtige lange jurk die ik combineer met een chiffon sjaal en pumps van H&M. Ik wilde de jurk eerst in een andere kleur maar ze hadden mijn maat niet. Dus heb ik de zwarte versie genomen. Gelukkig in de laatste in mijn maat. Online is de jurk ook nog verkrijgbaar in 3 andere varianten. In winkel hadden ze die niet.

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Het lijkt alsof de jurk twee-delig is omdat het bovenstuk anders is dan het onderstuk. Maar dit hebben ze zo genaaid. Met de zwarte versie vind ik het net wat mooier overlopen dan de olijfgroene versie. De jurk is van een fijne polyester stof gemaakt. De jurk is 145 cm lang wat voor mij de perfecte lengte is. De riem kun je er bij dragen maar zonder is de jurk net zo mooi.

Verder heeft de jurk knopen bij de polsen, een kraag en een rits op de jurk. Het bovenstuk is gevoerd van binnen en het rok gedeelte heeft een onder jurk. Voor de lente en herfst wel erg fijn. Voor de zomer is dit toch wel erg warm. Maandag was het erg warm die dag en later die dag had ik mij omgekleed in iets comfortabeler want ik had het erg warm.

Als hoofddoek heb ik gekozen voor een chiffon sjaal met een zwarte ninja onderkapje. Ik heb ze allebei ook in Turkije gekocht. Het was erg warm gister en een chiffon sjaal is dan wel beter. Onder mijn jurk draag ik de plateausandeletten van H&M en mijn tasje komt van Inspiration of a Hijaabi.

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Mijn outfit van het offerfeest van Alvina Moda

Ik dacht dat de jurk eerst donkerblauw was dus had ik voor mijn kinderen kleding gekocht met blauwe details. Toen kwam ik er achter dat de jurk niet donker blauw is maar zwart. Maakt niet uit, zwart is ook mooi en ik heb de kleding van de kids niet omgeruild.

De jurk is 179 Lira wat omgerekend is naar  € 53,76 . De jurk is online zelfs afgeprijsd.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  • De jurk staat je heel mooi en met de blauwe details matched het toch met de kleding van je kinderen 🙂 Ik vind het zelf altijd heel leuk om kleding in het buitenland te kopen, heb je iets aparts wat je hier niet hebt. Ik slaag in Turkije altijd bij Pologarage, ken je die modezaak? Die zit in meerdere steden en ze hebben er zulke mooie aparte kleding. Jammer dat ik er s’winters niet naartoe ga, anders haalde ik er mijn hele winter collectie 😉