Mijn favoriete blushes van dit moment

Mijn favoriete blushes van dit moment

Wat zijn mijn favoriete blushes van dit moment? Ik heb een hele stash aan blushes maar ik heb toch een aantal favorieten op dit moment. Ze zijn van zich zelf erg mooi, ze blenden mooi op mijn huid en ze blijven mooi en lang zitten. Ze korrelen niet en hoeveel ik ook gebruikt ik ga er niet uit zien als een clown tot op zeker hoogte. Ik doe niet mee met trends of populariteit maar ik kijk wat ik zelf mooi vind en bij mij past. Dit is toch het belangrijkste? Welke blushes zijn dan mijn favoriet? Dit vertel ik je in dit artikel.

Mijn favoriete blushes van dit moment

Sleek blush by 3 Palette Pink Lemonade

Het palette bestaat uit drie kleuren. Icing Sugar heeft een zachtroze poeder blush met veel shimmer. Deze lijkt heel erg op Sleek rose gold blush. Macaroon heeft een frisroze cream blush zonder shimmer en Pink Mint is een koperrood met roze poeder blush en gouden shimmer. Misschien iets te donker voor mij maar als ik het lichtjes aanbreng dan is het een mooie blush.

Mijn favoriete blushes van dit moment

Sleek Rose Gold

De Sleek Blush Rose Gold schijnt een hele populaire perzikkleurige blush met een shimmery te zijn. En in Engeland is het snel uitverkocht heb ik gehoord. Het is dan echt een prachtige blush! Voor een feestje prachtig maar ook voor dagelijks gebruik. Op een aantal andere blogs heb ik gelezen de Rose Gold Blush een dupe is van de NARS Orgasm blush. Ik heb de NARS Orgasm niet en kan het niet vergelijken maar op foto’s lijken ze inderdaad erg op elkaar. Ik kan mij dan ook wel voorstellen dat de Rose Gold Blush populair is.

Mijn favoriete blushes van dit moment

MAC Blush Peachykeen sheertone shimmer

De blush heeft een sheertone shimmer { satijnen } finish voor je wangen met veel pigment en is makkelijk aan te brengen met een blush kwast. Met het uitkiezen van een blush is het zoeken naar een mooie kleur die bij mijn huid past want er zijn er zo veel van MAC en terug sturen wilde ik niet. De kleur vind ik niet al te fel en mooi voor mijn huidskleur.

Mijn favoriete blushes van dit moment

L’oreal true Match Peach Blush

De L’Oreal Peach Blush is een fantastische perzik kleurige blush. Ik ben dol op perzik kleurige make-up. Ook deze kleur past perfect bij mijn huidskleur. Ik moet alleen wel oppassen dat ik niet te veel op mijn kwast doe want deze blush is ook goed gepigmenteerd. We willen de blush een ultieme finishing touch geven op je gezicht en er niet uit zien als een clown.

Dit zijn mijn favoriete blushes van dit moment. Ik heb er meerdere maar ik pak toch steeds het zelfde wanneer ik alles klaar zet om een make-uplook te maken. Omdat ik weet dat het bij mij staat en of ik nu veel of weinig gebruik het staat me mooi en het blijft mooi.

Wat zijn jouw favoriete blushes?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge