Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

Als je net als ik op zoek bent naar een lipstick die je de hele dag niet hoeft aan te passen, heb je hem gevonden. De Maybelline SuperStay Matte Ink Lipsticks zijn geweldig. Het is mijn nieuwe obsessie. Ik probeerde vijf kleuren uit de lijn en ik hou van elk van hen. Ze blijven lang mooi zitten ondanks door de  drankjes, maaltijden, trainingen en nog veel meer. De kleuren zijn erg gepigmenteerd en voelen na aanbrengen niet droog aan. Ze kraken niet de hele dag en je hoeft de hele dag niet opnieuw aan te brengen. Ben je benieuwd naar de kleuren en swatches? Kijk dan verder!

Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

Ga voor smudge proof lippen met de SuperStay Matte Ink lipsticks. De gehele collectie bestaat uit 20 tinten van nude tot roze van fel rood tot zelfs grijs. Deze lipstick geeft jou tot 16 uur intens matte lippen. De verpakking is basic maar leuk, fris en vrolijk. Je weet gelijk welke tint je moet hebben. De applicator is ook erg fijn, het brengt genoeg dekking aan, het is zacht en flexibel.

Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

05 Loyalist – 65 Seductress – 15 Lover – 95 Visionary – 40 Believer

Een twee nudetinten,  1 zachte tint en twee koele tinten.

Loyalist is mooie licht nude tint waar ik persoonlijk erg van hou. Seductress is de donkere versie van Loyalist in mijn ogen en net zo mooi. Lover is een donker roze tint wat zeker een mooie kleur is maar ik denk voor mij net iets te donker. Visionary is een tint waar je van moet houden. Het heeft een paars kleur mer een grijze ondertoon. Believer is net zoals Visionary een paarse tint wat je moet staan en je moet er ook van houden.

Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks

Tips:

Enkele tips voor het aanbrengen van de Matte Ink-lippenstiften, pas niet laag na laag toe. Als je dat doet, zullen ze wat plakkerig aanvoelen en langer drogen. De droogtijd is snel en ze zijn super gepigmenteerd, waardoor je niet veel lagen hoeft aan te brengen. Ik stel voor om één laag toe te passen en deze te laten drogen en als je meer wilt toevoegen, dan opnieuw aanbrengen.

Na een paar uur vervaagt het wel iets maar veel minder dan een lipstick. Het enige nadeel is dat het bijwerken niet makkelijk is want het ziet er dan niet zo mooi meer uit dan wanneer je het net hebt aangebracht.

De Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €11.99.

Wat vind jij van de Maybelline Superstay Matte Ink Lipsticks?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge