Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode

Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode

Ben jij net zo dol op maskers die je van je gezicht kunt aftrekken? Dan heb ik de Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode voor je. Ik heb thuis verschillende maskers liggen die ik gebruik en toen Maybeauty bij benaderde voor hun maskers wilde ik die maar al te graag uitproberen.

Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode

De Maybeauty Incredible Face Maskers zitten in kleine vierkante verpakkingen. Elk bevat 10 ml wat genoeg is om het 1 keer te gebruiken. Naast de maskers krijg je een kwastje om het masker heel hygiënisch aan te brengen op je gezicht.

De MayBeauty masker is een Peel Off Mud Masker. Het is zo ontwikkeld om de mee-eters en dode huidcellen te verwijderen, acne en onzuiverheden te voorkomen.

Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode

Het masker gebruiken is eigenlijk heel simpel. Je wast eerst je schone gezicht met warm water. Zo gaan je poriën open staan. Met het kwastje breng je het zwarte plakkerige masker op je gezicht. Je kunt het aanbrengen op heel je gezicht of alleen de plekken waar veel acne en mee-eters zitten. Vermijd wel de wenkbrauwen en je haarlijn want die kun je meetrekken als je het masker van je gezicht aftrekt.

Dan is het wachten van ongeveer 45 minuten tot het masker volledig opgedroogd is. zoek een begin puntje om het masker er af te trekken. Onder mijn ogen deed het best zeer maar las je het snel er afhaalt valt het mee. Ik laat je niet de foto’s zien van wat er allemaal af ging maar het zag er niet echt smakelijk uit. Die bespaar je ik liever.

Mijn gezicht voelde super zacht toen ik mijn gezicht ging afspoelen met de resten van het masker. het was een beetje rood maar dat trok snel weg.

Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode

Ik ben dol op maskers en Maybeauty Incredible Face Mask hoort er nu ook bij. Wat ik vooral fijn vind is dat het zijn werk erg goed doet. Ik zocht een tijdje naar een masker of iets dergelijks dat mijn mee-eters goed verwijderd. Neusstrips werken niet bij mij maar dit masker wel.

Maybeauty Incredible Face Mask met 30% kortingscode

Wil je dit masker ook uitproberen? Voor 16 maskers + kwastje betaal je €39,-. Als je op mijn link klik dan krijg je 30% korting op alle Face Mask pakketjes met deze coupon code lanitanlmask30. Met de link kun je het direct gebruiken om automatisch de code te activeren voor je bestelling. Ze hebben ook een setje van 8 maskertjes voor 25 euro, met kortingscode 17,50. Enjoy!

Wat vindt je van maskers zoals deze? Heb je ze wel eens gebruikt?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge