Makeup Academy PRISM | Holografische poeders

Makeup Academy PRISM

Makeup Acedemy presentreet een collectie van multitonale highlighters met de introductie van de gloednieuwe Makeup Academy PRISM lijn. Wil jij een holografische poeder met een regenboog of eenhoorn effect? Lees dan dit artikel want je gaat het mooi vinden!

Makeup Academy PRISM

De nieuwe Makeup Academy PRISM lijn bestaat uit 6 highlighters; een loose powder en 5 highlighters in verschillende prachtige tinten. Elke poeder geeft een ander effect en tint door het licht wat op je huid valt. Ik vind de poeder vooral voor de donkere huid erg mooi vallen maar dat is mijn mening.

Makeup Academy PRISM

Makeup Academy PRISM

Makeup Academy PRISM Loose Powder Highlighter

De Makeup Academy PRISMLoose Powder Highlighter is anders dan de loose powder die je gebruikt om je huid te fixeren.De PRISM Loose Powder Highlighter is een opvallend los poeder dat een regenboog slash zeemeermin effect creëert wanneer je het aanbrengt.

Niet alleen op je gezicht maar ook op de andere delen van het lichaam. De poeder lijkt om het eerste gezicht gebroken wit maar eenmaal op je huid verandert de highlighter van roze, paars naar goud afhankelijk hoe het licht op je huid valt.

Het enige nadeel is, is dat het een losse poeder is en met het aanbrengen dus ook alles onder zit. Verder ziet het er mooi holografisch uit voor een poeder.

Tip: voor een extra mooi effect spray je fixing spray op je huid en dep de poeder op je huid zonder dat de kast je huid aanraakt.

Makeup Academy PRISM Loose Powder Highlighter – €6,49

Makeup Academy PRISM

Makeup Academy PRISM

Makeup Academy PRISM Aquatic Shine &  Ultra Violet

De Makeup Academy PRISM highlighters zijn verkrijgbaar in 5 tinten dit zijn de poeders Aquatic Shine en Ultra Violet. Een zilver kleurige en blauwe poeder. Ultra Violet lijkt in het doosje wit maar met het aanbrengen is het meer zacht lila. Met Aquatic Shine precies het zelfde. De poeders zijn goed gepigmenteerd en voelen zacht aan op de huid. De PRISM Highlighters zorgen voor een driedimensionale, holografische look, voor een creatieve, frisse en stralende finish.

Makeup Academy PRISM Aquatic Shine &  Ultra Violet – €5,99

Makeup Academy PRISM

Alle poeders van de Makeup Academy PRISM lijn is verkrijgbaar bij de kruidvat.

Zou jij deze poeders gebruiken voor een mooie holografische effect van de Makeup Academy PRISM lijn?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge