Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Selam ladies. Maak kennis met Niyashop. Een leuke Islamitische webshop met kaarten, muurstickers, schilderijtjes, drink mokken en hasanaat inspiratiekalenders. Met aankomende suikerfeest en straks met het offerfeest zijn de producten van Niyashop leuk om te geven maar net zo leuk om te krijgen. Ik kreeg een leuk pakketje opgestuurd met een aantal producten die met je wilt delen. Read & Enjoy!

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Het woord ‘Niya’ staat in het Arabisch voor ‘intentie’. Het merk Niya is opgericht voor iedereen die de intentie heeft om dichter tot Allah (subhanahoe wa ta’ala) te komen in het dagelijkse – drukke! – leven. Dit kan zijn door een reminder op je nachtkasfje, of een islamitische cadeau die je je naasten schenkt. Met de Islam als leiddraad en de woorden van onze geliefde Profeet (vrede en zegeneningen zij met hem) als inspiratie, worden de items op Niyashop gecreëerd.

Designen en de islamitische kunst is de passie van de eigenaresse van Niyashop. Ze probeert hier een moderne combi van te maken om de huizen van de moslims te belichten met inspirerende reminders. Naast webshop houdster is ze ook leverancier van inmiddels 14 wederverkopers in Nederland en 3 in BE. (In Rotterdam Sunnah Center en Tesnim). Het is ontzettend leuk om haar hobby te zien groeien in een echt bedrijf, en is ze dankbaar dat ze dit mag doen.

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Hoe schattig zijn deze 3 schilderijtjes? In de islam mag je geen foto’s ophangen waar van je gezichten van personen kunt zien of van dieren. Ik had zelf schilderijtjes gemaakt met teksten maar nu ik deze er bij heb ziet het er nog gezelliger uit. De kleuren passen ook mooi bij het interieur. De teksten spreken mij enorm aan dat is het leukste er aan. De schilderijtjes kun je ophangen maar ook neerzetten op je tafel of {nacht}kastje.

De prijzen verschillen van € 2.99 tot  € 5.99.

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Hoe leuk is het om met het suikerfeest of met het offerfeest een kaartje te sturen of te ontvangen? Ook een kaartje zomaar sturen omdat iemand het hard nodig heeft is erg fijn. Kaartjes sturen wordt denk ik vrij weinig gedaan toch blijf ik het leuk vinden om op de ouderwetse manier een kaart te kopen, een tekst er in te schrijven en op de post doen. De islamitische kaarten van Niyashop zijn  er in verschillende soorten en grootte. Aan de binnenkant hebben de kaarten ook teksten maar er is nog genoeg ruimte om zelf ook wat te schrijven.

De kaarten zijn verkrijgbaar voor  1,99.

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Maak kennis met Niyashop

Elke ochtend wakker worden met nieuwe  Koranverzen en (sahih/hasan) ahadith (alléén betrouwbare overleveringen) uit de Koran & de Soennah. Dat doe je met de Hasanaat inspiratiekalender. Op de bladzijdes staan er geen datums maar dag 1, dag 2 etc. etc. Zo kun je elk jaar weer opnieuw beginnen.  Zo leer je elke dag weer iets nieuws over de Islam. De kalender kun je neerzetten op je tafel. Ik lees niet graag boeken maar elke dag een stukje tekst lezen is wel erg leuk. Een prachtig cadeau voor het Suikerfeest om te geven maar ook om te krijgen. De kalender is netjes afgewerkt met mooie teksten, lettertypen en het is simpel gehouden.

De vertaling is een interpretatie en kunnen daar mee iets afwijken van de originele teksten. Hou hier wel rekening mee.

De hasanaat inspiratiekalender is verkrijgbaar voor  14,99.

Maak kennis met Niyashop

Ik kan niet zeggen welke mijn favoriet is want ik vind ze allemaal zo leuk. De schilderijtjes hebben een plekje in mijn slaapkamer gekregen. De kaartjes bewaar ik nu nog maar ik wil ze wel op de post doen naar iemand die het nodig heeft. De inspiratiekalender staat ook op mijn slaapkamer en elk dag sla ik een bladzijde om voor een nieuwe koranvers. Hou mijn blog in de gaten want volgende week heb ik een winactie in samenwerking met Niyashop!

Alle producten die ik je liet zijn en andere zijn verkrijgbaar op Niyashop.

Hou jij ook van Islamitische kaarten, muurstickers, schilderijtjes, drink mokken en hasanaat inspiratiekalenders? Ken je Niyashop toevallig al?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge