L’Oréal Paris Sugar Scrubs | Scrubs voor onzuiverheden

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

Ben je ready om jouw huid een boost te geven? L’Oréal Paris introduceert de Sugar Scrubs! Drie heerlijke scrubs die verrijkt zijn met 100% natuurlijke exfolianten. Elke scrub bevat één actief en natuurlijk ingrediënt: Kiwizaden met een zuiverende werking, Druivenpitten voor de extra glow en Cacao met een voedende werking. Wil je alles weten over de L’Oréal Paris Sugar Scrubs, lees dan verder!

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

De nieuwe lijn van L’Oréal Paris zijn verrijkt met 100% natuurlijke exfolianten en bestaan uit 3 scrubs; Sugar Scrubs Zuiverend, Sugar Scrubs Glow, Sugar Scrubs Voedend. Alle drie de scrubs hebben een andere doel om je gezicht te reinigen en te verzorgen. En ze zijn heel makkelijk te gebruiken voor onder de douche. Laat ze even intrekken en afspoelen maar.

Give in to your sugar cravings and apply!

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

De Sugar Scrubs Zuiverend is een scrub dat mee-eters vermindert op je t zone en je wangen. Mocht je er erg last van hebben dan is het een scrub wat kan helpen. Fijne suikerkristallen in de Smooth Sugar Scrub zorgen voor een grondige, zijdezachte exfoliatie. Kiwizaden, pepermuntolie en citroengasolie helpen onzuiverheden te verminderen en de huid gladder te maken.

De scrub masseer ik eerst goed op mijn gezicht en dan laat ik het 5 minuten in trekken voor ik het afspoel onder de douche. Gebruik dit drie keer per week en het werkt ook op de lippen. Mijn huid voelt super zacht aan en verzorgd maar ik heb nog niet echt gemerkt dat mijn mee-eters minder zijn geworden, wie weet na verloop van tijd wel.

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

De Sugar Scrubs Glow is een scrub als je een doffe huid hebt en je huid wel wat glow kan gebruiken. Fijne suikerkristallen in de Smooth Sugar Scrub zorgen voor een grondige, zijdezachte exfoliatie. Druivenpitolie, Monoi olie en Acaipoeder helpen de huid te verhelderen en te beschermen tegen dofheid.

Na een aantal het te hebben gebruikt heb ik het gevoelt alsof ik een kleurtje heb gekregen en wat meer leven in mijn gezicht zit. Voor een vermoeiende huid is dit ideaal voor een snel en makkelijk resultaat. Gebruik het 3 keer per week en ook voor je lippen.

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

De Sugar Scrubs Voedend is een scrub om je huid te beschermen tegen afvalstoffen van buiten af en je huid te kalmeren. Fijne suikerkristallen in de Smooth Sugar Scrub zorgen voor een grondige, zijdezachte exfoliatie. Cacaoboter, kokosnoot en Cacaogranen helpen droogheid te kalmeren, dode huidcellen te verwijderen en de huidbarrière te beschermen.

Het aanbrengen is iets moeilijker omdat het wat dikker is maar eenmaal op je gezicht voelt het wel lekker en voedend aan. Afspoelen met lauw water en dit 3 keer in de week.

L'Oréal Paris Sugar Scrubs

Mijn favoriet is toch wel de Sugar Scrubs Voedend en Glow. Ik heb nog geen resultaat gezien bij Zuiverend, misschien als ik het langer gebruik dan een week. Voor nu zijn de scrubs Voedend en Glow erg fijn. Mijn huid is zacht, voedend en ziet er wat levendiger uit. Welke kies jij?

De L’Oréal Paris Sugar Scrubs zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en Bol.com voor € 13,25.

Welke van de L’Oréal Paris Sugar Scrubs zou jij willen uitproberen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge