L’Oréal Paris Infallible Primers | Poriën, roodheid en highlighter

L'Oréal Paris Infallible Primers

De één is er dol op de ander niet. Primers! Ik werk er graag mee maar meer met transparante primers zodat mijn foundation beter blijft zitten. L’oreal heeft voor elke huid een primer, de L’Oréal Paris Infallible Primers. Ik heb ze uitgeprobeerd en van de vijf heb ik er 3 waar ik je over ga vertellen.

L'Oréal Paris Infallible Primers

Leuke flacons hebben ze he? De verpakking is klein maar er zit best wel veel in en je hebt weinig nodig voor je gezicht. Alle drie hebben hun eigen functie en zijn alle drie verschillend. Ik probeerde ze uit op mijn gezicht om zo het effect goed te zien.

Hier voor gebruikte ik altijd een primer dat transparant is, ik heb er nooit over nagedacht om een primer zoals deze te gebruiken. Ik was vooral benieuwd naar de anti redness primer want ik heb een best wel rood gezicht van mezelf.

L'Oréal Paris Infallible Primers

Pore Refining Primer

De Pore Refining Primer is de primer als je last hebt van grote poriën. Hele grote poriën heb ik niet maar op mijn neus zijn ze toch wel lichtjes aanwezig. Ook voor een vette huid is dit een fijn product en ik heb een gecombineerde huid met een vette T-zone. Met de primer zijn mijn poriën onder mijn foundation minder zichtbaar en mijn huid is gematteerd. Ik gebruik een beauty blender om de primer goed in mijn poriën in te drukken want met smeren werkt het minder. En mijn huid is zacht en mat.

L'Oréal Paris Infallible Primers

Luminizing primer

De Luminizing primer zorgt voor een glanzende basis voor je make-up. Nu de highlighters helemaal in zijn tegenwoordig wil iedereen een glanzende finish. Ik ben dol op highlighters en dit is een net wat extra toevoeging voor je make-up.

Ik zou alleen niet overal deze primer smeren want je wilt niet op je gehele gezicht shinen, Dit doe je ook niet met een highlighter. Dat is te veel van het goede. Ik zou het alleen op de plekken waar je het wilt hebben dun smeren. Het wordt anders to much.

L'Oréal Paris Infallible Primers

 Anti Redness

De Anti Redness Primer zegt het al, het is voor rode vlekken op je huid ideaal om dit weg te werken. Ik heb vooral rode wangen en als ik alleen de roodheid wil verbergen kan ik ook alleen deze primer smeren zonder de rest van mijn make-up producten.

Gebruik het dan ook alleen op de plekken waar het nodig is en niet op je gehele gezicht omdat het toch wel je huid een beetje dof maakt en je ziet lichtjes de primer zitten als je het uitsmeert. Maar boven al toch een fijn product.

L'Oréal Paris Infallible Primers

L'Oréal Paris Infallible Primers

Mijn favoriet is de pore refining en de anti redness primer. Ze doen redelijk hun werk en dat voor een goede prijs. Ik pak nu ook veel eerder deze primers dan mijn vorige primers.

De L’Oréal Paris Infallible Primers zijn verkrijgbaar bij de drogist, en daar betaal je zo’n €14,99 per primer.

Gebruik jij primers zoals de L’Oréal Paris Infallible Primers?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge