L’Occitane en Provence Ultra Soft Balm

DSC05129 kopiëren2Elke jaar brengt L’OCCITANE op 8 maart hulde aan de vrouwen van Burkina Faso. Het is dan Internationale Vrouwendag. Ze brengen een balsem uit om geld in te zamelen ter ondersteuning van ondernemerschap van vrouwen in Burkina Faso. De Ultra Soft balm met abrikozen geur.

DSC05121 kopiërenIn 2009 ging de L’OCCITANE Foundation een samenwerkingsverband aan met de Franse NGO Entrepreneurs du Monde. Dit meerjarige project werd ontwikkeld met de microfinancieringsinstelling AsIEnA en stimuleert economische zelfstandigheid en ondernemersgeest onder vrouwen in Burkina Faso. Tot nu toe hebben bijna 900 vrouwen leren lezen en schrijven in de 31 alfabetiseringscentra, die de L’OCCITANE Foundation heeft geopend. Al meer dan 6000 vrouwen hebben een microkrediet ontvangen.

DSC05122 kopiëren

DSC05123 kopiërenDe Ultra Soft Balm is een veelzijdige, vochtinbrengende balsem die naar abrikozen geurt. Het heeft 96% karitéboter, een schoonheidsingrediënt met talrijke heilzame eigenschappen. De balsem voedt en beschermt de huid en kan op de lippen, het lichaam en het haar worden gebruikt maar ik gebruik het alleen voor mijn droge lippen. De gure wind en kou zorgt er voor dat mijn lippen zo droog zijn en de balsem verzacht het. De balsem zit in een klein metalen blikje. Het past makkelijk in je tas, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Ultra Soft Balm 20 g – € 2

DSC05126-bewerkt kopiërenDe Ultra Soft fundraisings Balm is een heerlijke balm. Ik gebruik het alleen voor mijn lippen. De geur alleen als is heerlijk. Mijn lippen zijn niet meer droog en trekkerig. Ze voelen weer zacht aan. Je kan het ook als basis gebruiken voor dat je een lippenstift gebruikt op je lippen.

De Ultra Soft fundraisings Balm is voor €2,00 verkrijgbaar bij de L’Occitane boetieks en op Loccitane.nl.

Q: Wat vinden jullie van het idee van L’Occitane?

whitespoon-heart-18300

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge