Labello Klassiek en Care & Colour

DSC00911 kopiërenWe kennen allemaal de klassieke vertrouwde blauwe stick van Labello. De klassieker kreeg een metamorfose. Labello original kreeg een nieuw jasje met een verbeterende formule. Ook introduceert Labello de Labello Care & Colour. De Labello original zoals je dat gewent bent met een vleugje kleur. De Labello care & Colour is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: nude, rood en róse.

DSC00915 kopiërenAl in 1922 combineerde Labello verzorging met een vleugje (rode) kleur waardoor lipverzorging voor het eerst zichtbaar werd. Met Labello Care & Colour houdt de lipverzorgingsexpert deze traditie tot de dag van vandaag in stand. De nieuwste variant heeft een kern die intensieve hydratatie biedt en combineert deze verzorgende eigenschappen met een subtiele teint voor de lippen.

De Labello Original zit in de oude vertrouwde blauwe stick en de  Labello Care & Colour in een licht creme kleurige stick. Naast de Labello sticken heb je ook nog de Labello Lip Butter. Een klein blauw rond doosje met een lip butter met Sheaboter en Amandelolie. Een extra verzorging voor sensationele zachte lippen.

Labello Original – € 2,29 | Labello Care & Colour – € 3,19 | Labello Lip Butter € 3,29

DSC00918 kopiëren

Labello Original & Lip Butter

De Labello original heeft een transformatie onder gaan met een verbeterende formule. Labello original bevat sheaboter en panthenol dat 12 uur lang verzorging geeft en je lippen zacht en beschermd aan voelen. Ook helpt het tegen uitdroging van je lippen.

DSC00916 kopiërenDe Labello lip butter heeft Sheaboter en Amandelolie. Een extra verzorging voor sensationele zachte lippen 12 uur lang. De lip butter zit in een klein blauw blikje die je net zoals de blauwe stick in je tas kunt meenemen. Je moet het alleen wel met je vinger aan brengen.DSC00922 kopiëren

DSC00921 kopiëren

Als klein kind gebruikte ik Labello. Lippenstift mocht ik niet gebruiken dus gebruikte ik Labello. Vroeger had je verschillende geuren fruit en bloemen. De Labello Original hoorde er ook bij en het voelt net zo zacht en beschermend als vroeger. Ik smeer het wel vaker want met praten, eten en drinken gaat het snel van mijn lippen af net zoals bij lippenstift. De Lipbutter smeer ik voor ik ga slapen. Zodat ik met zachte lippen wordt zonder velletjes en scheurtjes in mijn mondhoeken.

DSC00926 kopiëren

DSC00927 kopiëren

Labello Care & Colour

De Labello Care & Colour heeft een andere kleur stick. Zacht crèmekleurige stick met verschillende kleuren stift en tekst er op. De sticks hebben ieder 2 kleuren. De kern bevat panthenol net zoals de original. Het buitenste laag zorgt voor een subtiele kleur in nude, rood of róse. Net zo vertrouwd als de original maar dan met een kleurtje. Mooi bedacht!

DSC00928 kopiëren

DSC00930 kopiërenQua gevoel merk je geen verschil tussen de original en de Care & Colour sticks. Mijn lippen zijn zacht en beschermd maar dan met een kleurtje. Wil je geen lipgloss of lippenstift gebruiken maar wel een kleurtje dan is de Care & Colour ideaal.

DSC00935 kopiërenIk gebruikte eerst body butter voor mijn droge lippen vooral in de winter maar nu met de nieuwe formule Labello, lipbutter en de Care & Colour kan ik niet anders dan deze producten te gebruiken want ze zijn zo fijn. Droge lippen, velletjes en gescheurde mondhoeken zijn verleden tijd.  Ik heb genoeg om te smeren en raad het jullie zeker aan!

Labello Original is verkrijgbaar bij drogisterijen en diverse supermarkten; Labello Care & Colour is alleen verkrijgbaar bij drogisterijen.

Heb je de Labello Care & Colour al gespot en uitgeprobeerd? Welke kleur vindt je mooi?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge