Kruidvat professional make-up kwasstenreiniger

2auto (1 van 1)-6 kopieIk als beautyblogger kan het niet laten om over de nieuwste kwastenreingers op budbetgebied te schrijven.  Ik behoor tot de ik-ben-te-lui-om-mijn-kwasten-te-wassen groep vandaar dat dit het perfecte middel is om mijn kwasten even snel schoon te maken. Elke maand was ik mijn kwasten met babyshampoo maar tussen door is het ook wel fijn om je kwasten redelijk schoon te krijgen met een kwasstenreiniger van o.a. de kruidvat. Ook beter voor je huid natuurlijk. Lees verder wat ik vind van deze budget Kruidvat professional make-up kwasstenreiniger.

auto (1 van 1)-5 kopieWat zegt Kruidvt zelf:

Kruidvat Professional Make-Up Kwastenreiniger reinigt, verfrist en houdt de vezels zacht. De reiniger is geschikt voor kwasten met synthetische en natuurlijke haren. Ideaal om dagelijks te gebruiken, want de kwast is snel weer droog en klaar om te gebruiken. Regelmatig reinigeren met de kwastenreiniger verlengt de levensduur van de kwasten.

auto (1 van 1)-7 kopieHoe gebruik je de reiniger:

Breng de kwastenreiniger aan op een droge tissue en wrijf de kwast hierin voorzichtig schoon tot hij niet meer afgeeft. Laat de kwast vervolgens aan de lucht drogen en niet uitspoelen.

Tip: De flacon heeft een klein gaatje. Je kan een deel van de vloeistof over gieten in een spraayflacon. Zo hoefje alleen maar een aantal keer te sprayen op een watje of tissue en verspil je niets.

De Professional Make-Up Kwastenreiniger zit in een chique mat zwarte doos. Je zou het bijna niet zeggen dat het van kruidvat is. Heel professioneel. Ook van de flacon zelf. Alles staat heel duidelijke uitgelegd wat handig is als je een speciale kwastenreiniger gebruikt. De fles is transparant,  je kan  zien hoeveel vloeistof er nog in zit. In de flacon zit 200 ml.

auto (1 van 1)-9 kopieIngrediënten

auto (1 van 1)-4 kopieNa het gebruik van Kruidvat Professional Make-Up Kwastenreiniger

auto (1 van 1)-8 kopieIk heb verschillende reviews gelezen over de Kruidvat Professional Make-Up Kwastenreiniger en ik wist wel een beetje wat ik kon verwachten. De geur is niet heel zwaar en aanwezig  maar juist neutraal en eigenlijk wel een lekkere geur ondanks dat er alcohol in zit. Bij het aanbrengen van het product op de tissue merkte ik meteen dat  je best veel moet gebruiken. Verder ben ik er heel tevreden over!

Deze reiniger is perfect voor het schoonmaken van je kwasten tussendoor als je geen tijd hebt om ze grondig schoon te maken. Lang wachten tot je kwasten droog zijn is verleden tijd dankzij de Kruidvat Professional Make-Up Kwastenreiniger. Wel raad ik aan om minsten 1 keer in de twee weken je kwasten echt grondig te wassen met bijvoorbeeld babyshampoo, maar tussendoor is dit product prima te gebruiken. Als je naar de foto’s kijkt  zie je dat de haren van mijn kwast niet helemaal schoon zijn, maar er komt helemaal niks meer van de kwast af als ik hem over een andere tissue haal, schoon genoeg dus.

Je kan dit product bij alle kwasten gebruiken, van grote blush kwasten tot kleine oogschaduwkasten. Perfect dus!

auto (1 van 1)-6 kopieDe Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger is verkrijgbaar in het make-up kwasten schap, en kost €2.99

Wat gebruik jij om je kwasten te reinigen?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge