Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold als highlighter

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Je hoort het wel eens vaker, een product van een low-end merk is een dupe van een high-end merk. Zo is de Sleek Rose Gold blush een dupe van de NARS Orgasm blush. Ik ist dit al langer maar het is mij nooit opgekomen om het product te kopen. Ik heb het over de Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold die als highlighter wordt gebruikt omdat ze zeggen dat het een dupe is van de MAC Whisper Of Gilt highlighter. Vind ik dit zelf ook? In dit artikel vertel ik je hoe ik er over denk.

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Kiko Milano 208 Light Gold is een oogschaduw poeder van de water eyeshadow lijn dat verkrijgbaar is in 32 glanzende kleuren. Het geeft een mooie kleur en het is zowel droog als nat kan worden gebruikt. Met de zachte, crèmige textuur kan een make-up met multi-dimensionaal effect worden gemaakt, voor een kleur met “levende” volumes en een buitengewone puurheid. Water Eyeshadow is verrijkt met hydraterende en egaliserende actieve bestanddelen en blijft licht en onmerkbaar op de oogleden zitten. Ik gebruik het niet als oogschaduw ( dit kan natuurlijk wel ), maar als een highlighter. Het zijn allemaal poeders dus eigenlijk zou je alle poeders kunnen gebruiken als highlighter, blush of oogschaduw. Het zal alleen wel gek staan als je blauwe poeders gebruikt als blush.

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Ik heb de MAC Whisper Of Gilt highlighter niet waar door ik het poeders niet kan vergelijken. Ik heb wel op google gekeken en daar zie ik wel veel vergelijking. De winkel medewerker van Kiko Milano vertelde ook dat Light Gold iets mooier blend dan de Whisper Of Gilt. Of dit echt zo is weet ik niet en dit kan natuurlijk ook een verkooptrucje zijn.

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Swatches droog

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Ik heb de poeder op mijn jukbeenderen, neus en kin aangebracht. Je ziet het vooral erg mooi op mijn jukbeenderen.

Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold

Wat een mooie poeder is dit en ik denk dat ik het meer als highlighter ga gebruiken dan als oogschaduw. Naast de Light Gold 208 wil ik ook graag de Champagne 200 aan uit proberen. Deze poeder schijnt ook mooi te zijn als highlighter.

De Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold is verkrijgbaar voor € 8.95 en de MAC Whisper Of Gilt is verkrijgbaar voor € 32.

Gebruik jij wel eens poeders voor een andere functie, zoals de Kiko Milano Water Eyeshadow 208 Light Gold?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge