Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Een paar weken geleden heb de Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation gekocht. Ik had toevallig nieuwe concealer en foundation nodig en ik wilde graag Kiko Milano uitproberen. Ik had er goede verhalen over gelezen dus ben ik naar een Kiko filliaal gegaan en na wat advies welke tint bij mij past ben ik weer vertrokken. Wat vind ik er nu van? Dit lees je vandaag!

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Ik heb de  kleur creamy beige 06 foundation en de natural 02 concealer. In het filiaal werd ik geholpen door een medewerker om te kijken welke tint bij mij paste. We keken ook of ik poeder of een vloeibare foundation en concealer wilde. Een vloeibare foundation en concealer was de meeste geschikte product voor mijn huid.

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Mat Mousse Foundation

De creamy beige 06 Mat Mousse Foundation is een foundation voor de gemengde en vette huid. Vandaar ook de naam mat mousse foundation. Het geeft een matte finish na gebruik. De foundation zelf is niet vloeibaar maar meer een dikke pasta-achtige foundation. Met alleen de foundation kon ik het niet mooi op mijn gezicht krijgen. Ik moest het mengen met een beetje gezichtscrème om het iets vloeibaarder en smeerbaarder te krijgen. Met een kwast is helemaal een strijd om het mooi te verdelen zonder strepen. Met een beauty blender of sponsje gaat het veel beter, ik moest wel wat meer foundation gebruiken want een spons zuigt ook wat foundation op.

Na het blenden van de foundation die je mengt met een gezichtscrème zit het er wel erg goed uit. Het is de tint die bij mij past, daar voor had ik altijd net een tint te donker en die moest ik altijd lichter mengen met een crème. Ik poeder de foundation wel altijd af met een pressed powder voor een nog betere matte finish. De foundation heeft een erg goede dekken en het blijft vrijwel de hele dag goed zitten mits je een fixeerspray gebruikt.

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Soft Focus Concealer

Voor mijn concealer heb ik de tint 02 Natural Soft Focus Concealer genomen. Er zijn verschillende concealers van Kiko maar deze past het beste bij mij. De concealer zit in een soort pen flacon met een kwastje. Aan de onderkant moet je er op drukken zodat er concaler naar het kwastje als het wijze wordt geperst. Het duurde wel even voor de concealer kwam maar het werkt wel.

Ik smeer de concealer vooral onder mijn ogen, aan de zijkant van mijn neus, mondhoeken en tussen mijn wenkbrauwen. Met de zelfde spons die ik gebruik voor de foundation blend ik het. Met een concealer kwast werkt het ook erg mooi. De concealer heeft een medium dekking. Voor mijn wallen had wel net wat meer dekking mogen geven maar het ziet er wel redelijk goed uit.

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Een volledige look met foundation en concealer.

Kiko Milano Concealer & Mat Mousse Foundation

Ik ben erg verrast hoe fijn de foundation en concealer zijn. Een klein min puntje is, is dat je foundation een beetje moet mengen met een creme. Het wordt te korrelig als ik het op mijn gezicht wil smeren met een beauty blender. Met een foundation kwast is het helemaal ellende maar verder zie ik er geen problemen mee. De dekking is erg goed en voor mij voldoende. Ik hou niet niet van een dikke laag foundation. De concealer mocht van mij iets meer dekkender zijn voor mijn wallen.

De Kiko Milano Soft Focus Concealer & Mat Mousse Foundation zijn online verkrijgbaar voor € 7.50 en  € 13.50 of in een Kiko Milano Filiaal bij jouw in de buurt.

Wat vindt jij van Kiko Milano en heb je toevallig producten van dit merk uitgeprobeerd?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge