Je kast winter proof maken

Je kast winter proof maken

Je kast winterproof maken? Ik doe dit in ieder geval wel en ook bij mijn kinderen. Alle zomer en lente kleding er uit en lekkere dikke en warme kleding en schoenen er in. Scheelt weer ruimte en een reden om een nieuwe garderobe te shoppen. Hoe pak je dit aan? Ik doe ik dit ieder jaar. In dit artikel vertel ik welke punten ik na loop voor aankomende winter.

Je kast winter proof maken

Haal alle lente en zomer kleding uit je kast

Zo kun je nagaan wat je er mee kan doen. Wil je het bewaren voor de volgende lente en zomer? Of heb je er andere plannen mee? Zo heb je gelijk een overzicht van al je kleding en wat er over blijft in je kleding kast.

Wat wil je bewaren en wat doe je weg?

Ik verdeel de kleding in tweeën. Een gedeelte van de kleding wat ik deze lente en zomer heb gedragen en er nog mooi uit ziet dat bewaard ik voor de volgende lente en zomer. Kleding wat ik niet eens hebt gedragen of wat er niet meer zo leuk uit ziet of uit de mode is dat gaat de kleding contrainer in.

Hoe berg je de kleding op wat je bewaard?

Ik heb genoeg ruimte om mijn kleding weer terug te hangen maar je kunt je kleding ook in vacuüm zakken opbergen, plastic opbergbakken of in koffers. Niet iedereen heeft genoeg ruimte in de kast.

En dan heb je ruimte over

Ben je toe aan nieuwe kleding voor de winter? Want ik ga deze punten ook na als de lente er aan komt met mijn winter kleding. Dan heb je alle redenen om te gaan shoppen voor de winter. Want wij vrouwen houden van winkelen dus… die kast moet weer vol.

Wat doe ik met mijn schoenen?

Het zelfde met mijn schoenen. Heb ik ze dit jaar gedragen? Zijn ze nog mooi of zijn ze zo versleten en uit de mode dat ze de vuilnisbak in kunnen? Dan ruim ik ze ook op.

Ik doe dit ook bij mijn kinderen, gelukkig dragen zij alle kleding wel wat ik voor ze koop. Maar toch ieder jaar of om de twee hebben ze een nieuwe garderobe nodig want zij groeien nog. Vooral mijn dochtertje nog. Vind ik helemaal niet erg hoor. Kleding shoppen voor mijn kinderen vind ik net zo leuk.

Je kast winter proof maken, doe jij dat ook?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge