Powder pastel pink Islamitische Kimono outfit

Islamitische Kimono

Een tijd geleden deelde ik een artikel over mijn liefde voor Islamitische Kimono’s. Ik hoopte dat al mijn kimono’s voor mijn vakantie bezorgd zouden worden maar helaas waren dat er maar 2 en 1 daar van vond ik te feestelijk om te dragen op een vakantie. Dus had ik één kimono meegenomen. In deze post vertel ik je hoe ik hem combineerde en hoe het mij beviel om een kimono te dragen.

Islamitische Kimono

Islamitische Kimono

De foto’s zijn genomen tijdens onze vakantie in het resort waar wij verbleven in Antalya. Het weer was warm, benauwd en mijn kleding plakte aan alle kanten door het zweten. De luchtvochtigheid was hoog terwijl het in andere streken minder was terwijl het net zo warm was. Luchtige kleding is dan ook het beste wat je kunt dragen. Ik heb dit gemerkt vorig jaar en daarom wist ik wat ik dit jaar moest dragen tijden de te warme dagen.

Islamitische Kimono

Islamitische Kimono

Als moslima moet je nu eenmaal met lagen werken daar kom ik niet aan onder uit. Ik koos dus voor dunne stof maar wat niet door schijnend is. Ik koos voor een wijde pastel roze broek en top zonder mouwen. Dit zie je niet want ik draag de kimono er over heen. Je ziet mijn armen er niet door heen wat ik enorm fijn vond. Scheelt weer anders zou ik een shirt met lange mouwen moeten dragen. Verder een ninja onderkapje met een viscose sjaal. Sandalen als schoenen en mijn outfit is compleet.

Broek, top en sandalen – H & M
Kimono en viscose sjaal – Aliexpress

Islamitische Kimono

Zo jammer dat mijn andere kimono’s niet op tijd bezorgd waren maar ik had nog genoeg keuze om te dragen tijden mijn vakantie. Deze kimono had ik wel een maar groter kunnen nemen want soms kan het klein vallen terwijl ik maat L had besteld. Binnenkort zal je meer outfits met mijn kimono’s voor zien komen.

Wat draag jij op te warme dagen in het buitenland? Wat vindt je van mijn Islamitische Kimono outfit?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge