Instagram heeft een nieuwe functie & hoe schakel je die uit

Instagram heeft een nieuwe functie

Ben jij een fanatieke instagrammer? Ben je regelmatig op instagram te vinden? Vanaf de laatste update van Instagram zien je volgers wanneer je voor het laatste online bent geweest. Instagram heeft een nieuwe functie: de activiteitsstatus. Kort gezegd; je volgers zien in de chat wanneer je voor het laatst online bent geweest. Ik ben er niet blij mee en vele andere delen deze gedachten omdat de functie automatisch wordt toegevoegd. Maar hoe schakel je de nieuwe functie uit van Instagram na de update? In dit artikel zal ik dit snel en kort vertellen.

Instagram heeft een nieuwe functie

Instagram heeft een nieuwe functie. Whatsapp kwam er mee en later Facebook ook. Maar waarom? Iedereen wil een beetje rust en privacy maar toch willen we zien wie wanneer online was. Iets met een berichtje sturen en niet antwoorden misschien? Ik heb geen behoefte aan mensen die mij controleren. Naast social media heb ik ook nog een prive leven en jij ook.

Instagram heeft een nieuwe functie

Uitschakelen

Maar hoe kom je van die vervelende pottenkijkers af? Er is een manier om de nieuwe functie uit te schakelen. Daarvoor ga je naar ‘instellingen’ en schakel je de functie ‘activiteitsstatus weergeven’ uit.  Er is alleen wel één nadeel: je kan niet voor pottenkijker spelen bij anderen.

Ik ben benieuwd wat de toekomst nog meer zal gaan geven wat betreft social media. Het wordt steeds erger en dan heb ik het nog niet over de algoritme. Dat is weer een ander stress punt waar ik het binnenkort met jullie over wil hebben. Ik wordt er ook een beetje moe van de Instagram steeds meer regels gaat samenstellen en zelfs de dood normale Hashtags worden verbannen anders krijg je een shadowban. Ook weer zoiets.

Je kan mij volgen op @laylacelik. Lees de andere artikelen over Instagram.

Wat vindt jij van de nieuwe update van Instagram?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge