InglotxAmandaRijff “from Barefaced to Stardom” Palette

InglotxAmandaRijff

Amanda Rijff en Inglot hebben hun krachten gebundeld. Amanda is dé make-up artist van fashionable Nederland en schrijfster van het inspirerende beauty-boek Flawless. De match met Inglot was dan ook gelijk gemaakt. Samen met Inglot ontwikkelde zij het veelzijdige InglotxAmandaRijff palette. Dit is mijn eerste make-up product van Inglot en ik kon dan ook niet wachten om met het palette aan de slag te gaan.

InglotxAmandaRijff

Het InglotxAmandaRijff palette staat uit: Freedom System Eyeshadow: 46, 107, 308, 355, 366, 397 & 464 en Freedom System Lipstick: 24, 51 & 509. De poeders zijn er in matte als in shimmer poeders. Gebruik de Eye Shadows ook als highlighter, blush en/of wenkbrauwpoeder. En de Lipstick als Cream Blush! Door de mix van Eye Shadows en Lipsticks kan je er meerdere kanten mee op. Het perfecte everyday palette met alle benodigdheden voor zowel een dag als avondlook!

InglotxAmandaRijff

Het palette is zwart en je sluit het palette met een transparante hard plastic deksel op de manier die je denk ik alleen bij Inglot ziet. Met magneetjes. Zo apart maar wel op een originele manier. Nu moet je er wel voor zorgen dat je de deksel niet kwijt raakt want die zit niet vast aan het palette.

InglotxAmandaRijff

InglotxAmandaRijff

De swatches

Zoals je ziet zijn de swatches goed gepigmenteerd en vooral de wat donkere kleuren. De swatches zijn ook van 1 veeg met mijn vinger aan gebracht zonder al te veel poeder.

InglotxAmandaRijff

Wat een mooi palette. De kleuren vind ik mooi bij elkaar passen voor een mooie natuurlijke look maar ook voor een mooi partylook. De poeders zijn goed gepigmenteerd en poederen niet al te veel. De palette is de prijs meer dan waard! Jullie hebben nog een mooie look van mij te goed…

Het limited edition InglotxAmandaRijff palette is exclusief bij Inglot verkrijgbaar en via Inglot.nl. Verkoopprijs: €65,-

Heb jij het Inglot x Amanda Rijff “from Barefaced to Stardom” Palette zien liggen? Of heb je dit palette toevallig?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge