Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract. De komkommer lijn kwam ik tegen en ik wilde het wel graag uitproberen met mijn gecombineerde huid. Een echt probleem huid heb ik gelukkig niet maar dit wil ik wel zo houden natuurlijk. Ik ben een dertiger dus dit eist wat extra’s. Benieuwd hoe de producten zijn dan lezen we verder.

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

De heilzame werking van komkommer:

Het hoge watergehalte, de vitamine A, B en C en de mineralen maken van de komkommer een onmisbaar huidverzorgingsbestanddeel. Maskers met komkommersap kunnen helpen tegen striae en droge huid. Daarnaast kun je het ophopen van vocht in de huid rond de ogen verminderen alsmede zwellingen en ontstekingen rond de ogen. Verse plakjes komkommer op de huid kunnen de pijn door zonnebrand doen verlichten. Het fijne van de ingrediënten van komkommer is dat ze op zeer korte termijn effect hebben en dus direct bij het aanbrengen op de huid een kalmerende en verzachtende werking als resultaat geven, wat erg handig is na een stressvolle dag. Het is daarom niet verwonderlijk dat de komkommer onderdeel is geworden van veel beauty producten zoals; maskers, facial behandelingen, voedzame sappen en andere producten die helpen bij het verbeteren van de huid. Bron.

Wij eten regelmatig komkommer zowel rauw als in een salade. Maar ik wist niet dat je het ook kunt gebruiken in verzorgingsproducten. Van deze lijn heb ik de gezichtscrème, reinigingsmelk en reinigingstonic voor de perfecte verzorging. De komkommer lijn is geschikt voor een normale, vette en gemixte huid. Ik heb een iets vette T zone en droge wangen maar gelukkig bijna geen onzuiverheden. Af en toe een puistje en iets te rode wangen. Ik mag dus niet klagen.

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Nu ik over de dertig ben wordt het toch wel tijd dat ik iets meer mijn gezicht verzorg. Elke ochtend en avond gebruik ik de tonic om mijn gezicht te reinigen als ik geen make-up heb gebruikt. Ik gebruik het ook extra voor ik make-up ga gebruiken zodat mijn makeup er net wat mooier uit komt te zien. Na de tonic smeer ik een kleine hoeveelheid gezichtscrème op mijn gezicht en hals. Dit voelt heerlijk verzorgend en verkoelend op mijn huid en het rikt heel lichtjes naar komkommer.

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Wanneer ik make-up heb gebruikt dan gebruik ik de reinigingsmelk. Haal wel eerst het meeste van de make-up van mijn gezicht. Met een wattenschijfje  smeer ik de reinigingsmelk op mijn gezicht, ik laat het een beetje intrekken en met een schoon wattenschijfje haal ik alle viezigheid er af. Daarna gebruik ik de tonic en de gezichtscrème. Mijn gezicht is vaak een beetje trekkerig als ik make-up verwijder en met deze producten is dit veel minder.

Ik verzorg mijn huid met komkommer pulp extract

Ik weet dat komkommer een verlichtende verwerking heeft maar niet dat je het in verzorgingsproducten kunt gebruiken. De komkommer lijn van Ziaja is een echte aanrader, vooral als je een gemengde huid hebt. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest in de dermatologische kliniek. Ook worden ze niet getest op dieren.

De gezichtscreme, reinigingsmelk en reinigingstonic zijn verkrijgbaar op Ziajafocusonskin.nl.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge