Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Ik ga op vakantie en ik neem mee? Volgens Etos zijn dit de producten { waar ik over ga vertellen } onmisbaar voor elke vakantie. Zon vakantie wel te vertellen. Etos is dé zon-zee-strand-specialist! Van Ibiza-style accessoires tot zomerse beauty en travel essentials. Etos heeft een uitgebreid zomerassortiment die betaalbaar is zodat je optimaal kunt genieten van een zomerse dag. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan snel verder want misschien heb jij ze ook nodig voor deze zomer vakantie.

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Met een hammamdoek lig je lekker te zonnen of om je zelf in te wikkelen als jet uit het water komt. Het is super zacht, lekker groot ( 100×180 cm) en van katoen. Het droogt ook nog eens snel op. Zit je ook niet met natte spullen in je tas.

Verkrijgbaar voor € 11.99.

Je kunt niet naar het strand gaan zonder een turquoise Ibizabag.  Ze zijn groot, praktisch en het musthave accessoire voor deze zomer.  De rieten tas is groot genoeg voor heel veel spullen en door dat het lichtgewicht is hoef je niet bang te zijn dat je van die lamme armen krijgt. En het staat ook nog erg super stylish.

Verkrijgbaar in diverse kleuren voor €9.99.

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Wat hebben we nog meer nodig? De All in one wipes zijn handige reinigings- en opfrisdoekjes voor gezicht en lichaam. De verpakking is klein dus perfect voor onderweg en het aller belangrijkste je hebt geen water nodig. Ik nam altijd billendoekjes mee en deze zijn net iets fijner.

7 stuks voor  € 0.99.

Tijdens de vakantie draag ik zo min mogelijk make-up maar als jij niet zonder kunt dan is de Eyeshadow palette Meet The Ocean wel een mooi palette. Mooie kleuren voor als je naar het strand gaat want ze bevatten de kleuren van de oceaan.

Verkrijgbaar voor €6.99.

Naast het palette is een mascara ook wel handig. Ik gebruikte de waterproof volume mascara al en zal dit ook doen tijdens mijn vakantie. De mascara zorgt op de klassieke manier voor veel volume.

Verkrijgbaar voor € 3.99.

Wil je je lippen verzorgen gebruik dan de Lipcolor long lasting lipgloss. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel dag als nacht. Een verzorgend lipproduct met intense, langhoudende kleuren voor een fijne prijs!

Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren voor € 4.99.

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Om langer van je makeup te genieten gebruik je Make-up Fixing hydratatie spray. Door het zweten smelt zo je makeup er vanaf en dit willen we niet natuurlijk. Daarnaast vermindert de fixing spray het poederige effect van make-up en zorgt het voor een natuurlijk effect.

Verkrijgbaar voor € 4.99.

Ook als je op vakantie bent moet je zorgen voor gladde benen. Met scheermesjes en de scheergel mini ben je zo klaar. Ik draag dan wel geen badpak korte rokjes, toch wil ik me wel verzorgend voelen. Ik blijf een vrouw.

Verkrijgbaar voor € 1.99 en € 1.39.

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Water is ontzettend belangrijk. Ook tijdens de warme dagen en als je op vakantie bent. Fruitflessen zijn erg populair en niet zonder reden natuurlijk. In het compartiment kun je verse kruiden zoals munt en fruit er in doen. Daarna vullen met water met eventueel een ijsklontje. Neem het mee in je strandtas en You’re good to go! Ik gebruik de fles nu al met Iftar. Heerlijk.

Verkrijgbaar voor € 2.99.

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Behalve het palette neem alles mee voor mijn vakantie naar Turkije. We gaan ook naar het strand dus neem ik mijn Ibiza strandtas mee. Groot genoeg voor mijn spullen en voor de rest van het gezin. Heb ik ook wel nodig straks. De fruitfles, hammamdoek en de verzorgingsdoekjes zijn ook ideaal. Ik kan genieten van mijn vakantie straks.

Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos.

Wat is voor jouw onmisbaar op je zonvakantie?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge