H&M Powder Puff & Seashell Lipsticks

DSC02650 kopiëren

Selam! Ik heb vandaag een leuke review voor je! Ik wilde zo lang een keer de make-up producten van H&M uitproberen maar het kwam er maar niet van. Vorige week deed ik een grote bestelling voor mijn kinderen dus vond ik het ook een goede reden om ook wat voor mezelf te bestellen { naast heel wat andere producten hahaha } en dat werden de Powder Puff & Seashell Lipsticks. Twee mooie lipsticks in de kleuren die ik graag gebruik. Zacht roze en perzik. Ben je benieuwd wat ik er van vind, lees dan snel verder.

DSC02644 kopiëren

DSC02645 kopiëren

DSC02646 kopiëren

DSC02647 kopiëren

DSC02652 kopiëren

DSC02654 kopiëren

De matte Powder Puff & Seashell Lipsticks en eigenlijk alle andere Crèmelippenstiften zitten in een goudkleurige koker met een crème witte dop met gouden details en ik kreeg ze samen in een eigen doosje. Er zijn ook Crèmelippenstiften met een zwarte dip. Online zien ze er al heel luxe uit maar in het echt ook. De lipsticks geven een goede dekking en het aanbrengen gaat heel makkelijk. Als je wilt dat de lippenstift beter en langer blijft zitten kun je nog een lipliner en lipgloss gebruiken in de zelfde kleur.

Alle Crèmelippenstiften zijn bij H&M verkrijgbaar voor € 9,99.

DSC02657 kopiëren

Online leken de kleuren lichter en op de verpakking ook maar de Powder Puff & Seashell Lipsticks zijn wat donkerder dan ik had gedacht. Ik vind ze nog steeds mooi maar de kleuren moeten wel overeenkomen als je een bestelling plaats anders vallen ze tegen. Je besteld wat je ziet toch?

Allebei de kleuren vind ik bij mijn huidskleur passen ondanks dat ze online een andere tint hebben dan in het echt. Ik hou niet van hele felle of te donkere kleuren maar deze twee vind ik prachtig! De prijs zijn ze zeker waard want de lippenstiften blijven redelijk lang zitten. Het ligt er ook aan of je veel heb gepraat, gedronken en gegeten hebt die dag. Ik gebruikte geen lipliner en geen lipgloss want de lippenstift alleen vind ik voldoende.

DSC02653 kopiëren

Hoe mooi zijn deze twee lipsticks? Ze zijn heel mooi matte, dekken goed, drogen niet uit, zitten mooi én gaan heel erg lang mee. De formule van de lipsticks zijn echt crèmeachtig en dat vind ik heel erg fijn. Ze blijven uren zitten.

Ik wil zeker nog meer kleuren uitproberen want ik heb nog wat mooie tinten gezien online. Ik denk dat ik ze wel in de winkel ga bekijken want ik geloof de kleuren niet zo die ik online zie. Alleen niet elke H&M heeft een Beauty afdeling. Ik moet opzoek gaan naar een H&M die dat wel heeft. Ik hou nu meer van matte lipsticks en dat zijn deze twee. Wil je toch meer glans dan kun je er nog een transparante lipgloss er over heen doen.

Dus ben je op zoek naar mooie matte crèmelipsticks kijk dan eens bij H&M in de winkel of online!

Heb jij de lipsticks van H&M uitgeprobeerd? Of ben je dat nog van plan? Wat vindt je er van?
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge