H&M Body Splash Melon Mango

DSC05606 kopiërenIk ben dol op body splash. Het is wat anders dan Eau de parfum of Eau de Toilette. Het is een heerlijke verfrissing voor vroeg in de ochtend of na het douchen. Vooral als je niet van zware luchtjes houdt en als je een moslima bent zoals ik en toch lekker maar licht wil ruiken dan is een body splash een lekker alternatief…

DSC05607 kopiërenIk vertelde in mijn vorige shoplog dat ik heel benieuwd was naar deze geur. Meloen en mango. De mango haal ik er niet zo snel uit maar meloen zeker. Het doet mij denk aan watermeloen op een hete zomer dag. Het is heerlijk om meloen te eten als het erg warm is. Er is ook nog een groene variant de Citrus vanilla. Deze lijkt mij ook erg lekker.

Bodyspray  200 ml 3,99 € – H&M

DSC05608-2 kopiëren

DSC05612 kopiërenDe body splash zit in een simpele rood roze transparante plastic flacon. Het is rond wat ik nog niet zo vaak heb gezien bij body splashes. Toch vind ik het wel een leuk flesje, en de kleur vind ik zo mooi. De zelfde kleur als een watermeloen. Die is ook niet echt helemaal rood maar meer rood / roze. De geur blijft op mijn huid niet zo heel lang ruiken maar ik spuit meestal op mijn kleding of mijn hoofddoek. Dan ruik je de geur veel langer.

DSC05615 kopiërenDeze body splash is heerlijk! Ben erg blij dat ik het heb besteld want ik kon het niet van te voren ruiken aangezien ik het online heb besteld. Ik wil de Citrus vanilla ook graag hebben. Zodra die weer online beschikbaar is of ik kom het tegen in de winkel  dan neem ik het zeker mee!

De Body Splash Melon Mango is verkrijgbaar bij H&M online en in de winkel voor 3,99 €

Ben jij ook zo dol op een body splash in plaats van een Eau de parfum of Eau de Toilette?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge