Alle Hijab Reviews Van 2015

PhotoGrid_1451512882181

In 2015 heb ik een aantal reviews geschreven over prachtige sjaals die ik heb gekregen en heb gekocht van verschillende webshops. De meeste sjaals die ik draag { in dit artikel } zijn voor speciale dagen, bruiloften, feestjes en als ik uit ga met mijn wederhelft. Waarom zou je denken. Deze sjaals zijn wat duurder dan mijn sjaals die ik dagelijks draag en met kinderen ben ik bang dat ze vlekken krijgen die er niet uit gaan of gaten door dat mijn dochtertje wel eens aan mijn hijab trekt. Dat vind ik zonde. Ik ben zuinig op mijn sjaals. Benieuwd welke sjaals het zijn scroll dan vooral verder!

DSC01158 kopiëren

DSC01147 kopiëren

The Zipper Cashmere Rose

The Zipper Cashmere Rose is een sjaal met een rits. Als je naar de foto kijkt bij mijn kin dan kun je het zien zitten. Dit is zo fijn want normaal maak je je sjaal vast met een naaldje of een veiligheidsspeld. En als je die net iets te strak heb gezet kan dat niet zo prettig zijn. Naast  The Zipper Cashmere Rose heb ik nog 2 andere kleuren. Als je benieuwd bent hoe ik deze sjaal heb vast gemaakt laat het me weten in de comments. Ik ga dan een tutorial opnemen. De sjaal komt van Hazanah.com

IMG_5241 kopiëren
IMG_5243 kopiëren

It’s All Grey With Askana

Hoe apart is de Grey Askana van Hazanah. Het is een hijab met een sjaal en onderkapje in 1. Je hebt geen extra onderkapje nodig want die zit er in verwerkt. Je kunt alleen niet zo veel met de sjaal. Ik heb voor zo ver ik heb kunnen vinden online maar 2  modellen gevonden met sjaal. Verder is er ook nog een zwarte en een mocca kleur verkrijgbaar op Hazanah.

DSC01236 kopiëren
DSC01205 kopiëren

The Beige & Sand Grey Softle Pashmina

Bij Veiledbeauty heb ik de Beige & Sand Grey Softle Pashmina gekocht. Ze zijn zo fijn en zo zacht. Vooral voor de winter want ze zijn ook best wel dik. Heel makkelijk om om te doen en je bent zo klaar.

DSC_0370 kopiëren
DSC_0353 kopiëren

Nieuwe Hijab Collectie van Trendmoda

Trendmoda had in de zomer een nieuwe collectie binnen gekregen. Verschillende sjaals en onderkapjes die je er bij kunt dragen.

DSC00034 kopiëren
DSC00048 kopiëren

The Fuchsia Cotton Cloth Pashmina

De Cotton Cloth Pashmina heeft een felle kleur maar wel een mooie kleur. De sjaal is lekker dik en zo fijn voor de winter. Strijken is niet nodig dus je bent sneller klaar. Er zijn ook nog andere kleuren verkrijgbaar op Hazanah.

DSC06379 kopiëren

DSC06363 kopiëren

Compleet met Veiled Beauty

Had ik al vertelt dat Veiledbeauty meer dan 200 sjaals heeft? Naast de pashmina verkoopt ze ook chiffon en polyester sjaals in verschillende kleuren en patroontjes.

DSC06319 kopiëren

Hijablook met gekleurde kwastjes

Hoe leuk is deze Hijablook met gekleurde kwastjes? Fairouz uit België verkoopt verschillende sjaals en deze sjaal in verschillende kleuren nog steeds. Neem een kijkje zou ik zeggen.

DSC06282 kopiëren

DSC06299 kopiëren

Prachtige look met de Peafowl Crystals + Tutorial

Hazanah verkocht vorig jaar Peafowl scarf met parels en kristallen steentjes. Ik heb er 2 en ik had er ook nog een tutorial van gemaakt. Prachtige sjaals voor een feestje, bruiloft of andere speciale dag. De Peafowl met kristallen zijn helaas uitverkocht maar met parels zijn er nog in de webshop.

DSC06125 kopiëren

DSC06138 kopiëren

Nieuwe trend de instant hijab

In 2015 waren de instant hijabs erg populair. Ik vind ze erg fijn want ik hoef ze niet vast te maken onder mijn kin en ze blijven goed zitten. Erg handig als je even snel de kids op moet halen van school of boodschappen moet doen.

DSC05505 kopiëren

DSC05509 kopiëren

Turkse Mode van Trendmoda

De Turkse sjaals van Trendmoda zijn lang en breed genoeg om eventueel verschillende lagen te maken. Het blijft goed zitten en veel naaldjes heb je niet nodig. De sjaal heeft een mooie nette uitstraling en ideaal voor feestjes en als je uitgaat.

DSC05065 kopiëren

DSC05060 kopiëren

Sadoq Muslima Fashion Wear

Sadoq Muslima Fashion Wear heeft fijne kwalitatieve sjaals die met bamboo zijn verwerkt. Je zal schrikken van de prijs, dat deed ik ook maar dat zijn ze wel waard! Ik heb de Scarf Mozah en de Scarf Scarlett. Met de kwastjes geeft het net wat extra’s.

DSC_1718 kopiëren

DSC_1707 kopiëren

Scarfs By Hazanah

Zoals ik al eerder zei bij de Peafowl scarfs met kristallen heeft Hazanah dus ook Peafowl scarfs met parels. Ze zijn het zelfde alleen de kralen zijn anders. Er zijn er nog een paar met parels verkrijgbaar.

DSC04633 kopiëren

DSC04635 kopiëren (2)

Bordeaux Goldnuggets Hijab For A Wedding

Naast zo vele sjaals hoort de Bordeaux Goldnuggets ook bij mijn favoriete sjaal voor speciale dagen. En dan vooral door de gouden steentjes die er op zitten. Ideaal voor een leuk feestje. Ik hou niet zo veel van overdreven bling bling maar een klein beetje mag toch wel?

Dit waren de sjaals van 2015. Ik draag ze nog steeds met veel plezier voor speciale dagen.

Welke van de sjaals vindt jij mooi? Heb je toevallig ook 1 van deze sjaals?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge