Welke highlighters heb ik in mijn stash?

highlighters

Welke highlighters zijn mijn favoriet? Gebruik ik alle highlighters nog wel of gebruik ik maar 1 highlighter? Natuurlijk heb ik een favoriet en zelfs meer dan 1 favoriet. Als blogger krijg ik veel beauty producten om te reviewen en lang niet alle producten hou ik want niet alles is mijn smaak. De paar die ik nog steeds in mijn stash heb laat ik je vandaag zien. Klik op de namen voor een uitgebreidere review op mijn blog.

highlighters

Douglas Make-Up Gold Paradise Look – Illuminating Powder Pearls

Douglas Illuminating Powder Pearls, a precious treasure for a delicate glow. Wat een schattige parel doos! De verpakking is gehuld in een metalic rose gouden laagje met maar liefst 50 kleine poederpareltjes in 5 verschillende kleuren. De parels breng je aan op je gezicht met een poeder kwast voor een stralende glow

Ik breng de highlighter vlak na dat ik mijn settingspray heb gebruikt aan op mijn wangen, neus en kin. Zo heb je net wat meer glow. Voor een budget prijs is dit een mooie poeder!

highlighters

Sleek Highlighting Palette Solstice

De kwaliteit van dit palette is zo fijn. Op het eerste gezicht vond ik Hemisphere erg mooi door de paarse glans maar toen ik de tinten apart ging gebruiken vind ik Ecliptic en Equinox toch ook wel erg mooi. De 4 tinten geven een beetje een koele glans waar ik persoonlijk wel van hou. Ik hou niet altijd van een over de top highlighter.

De 3 poeder highlighters geven veel poeder af. Ze werken heel makkelijk en geven een prachtig resultaat. Je kunt ze ook mengen of in laagjes werken voor een nog mooier resultaat. Ik vind dit een prachtig palette en ik ga het zeker vaker gebruiken voor speciale gelegenheden. De Sleek Solstice heb ik vorig jaar in Turkije gekocht.

highlighters

Mua Cosmetics Radiant Illumination Highlighting Kit

De 6 highlighters zitten in een mooi zwart palette met goudkleurige details. Het palette krijg je in een mooi wit doosje met gouden details. Zoals je ziet zijn het 6 verschillende highlights met matte en shimmer poeders. Je kunt ze apart gebruiken maar ook samen. Zo creëer je een highlighter naar je eigen smaak.

Dit zijn de 6 highlighters. Ik had verwacht dat ze ook een naam zouden hebben maar op de verpakking staat niets en online kan ik ook niets vinden. Ze zijn wel heel erg mooi. Er zijn shimmer en matte poeders maar ook warme en wat koude poeders. Ik vind de warme poeders erg mooi en passen bij mijn huid veel beter.

De highlighters poederen niet extreem veel wat ik wel fijn vind want ik zit anders helemaal onder de poeder. De eerste en de laatste highlighters zijn vooral goed gepigmenteerd maar over het algemeen zijn ze mooi gepigmenteerd. Al je je kwast een beetje nat maakt wordt het nog mooier.

highlighters

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter – Rose Gold Lights

De highlighter heeft een mooi golvend patroon met een donkere tint er door heen. Ook heeft het een mooie gouden glans en als je swatch zie je dit veel beter. Deze highlighter heb ik zelf gekocht omdat ik het een prachtige highlighter vind maar ook als blush.

Wat een mooie kleur. Ik moet eerlijk zijn dat ik eerst dacht dat het een blush was. Als je het als een blush wilt gebruiken dan vind ik dat dat ook kan. Wil je meer glans dan een normale blush maar niet te als je ook nog eens een highlighter gebruik? Dan is deze highlighter wel een optie hier voor. Net wat meer glans dan een blush maar minder opvallend dan een blush en een highlighter op je gezicht. Op de foto zie je het niet zo goed maar ik vind Rose Gold Lights echt prachtig. Zeker de moeite waard om toe te voegen aan je highlighter stash.

highlighters

Etos Rainbow Higlighter

Ik hou van highlighters en je kan er eigenlijk heel veel mee. Voor een avondje uit is het echt een musthave voor je gezicht. Het geeft je ook nog eens een mooie zomer gloed, wat vindt jij?

Soms ben ik een een vrouw dat van roze houdt maar soms ook wel van iets pittigs. Toch werd ik verliefd op deze mooie regenboog highlighter met 5 verschillende kleuren die je afzonderlijk kan gebruiken maar ook samen voor een mooie gloed. Ik vind paars en roze erg mooi! Welke vindt jij mooi?

highlighters

Radiant Lights Glow highlighter

De Radiant Lights Glow highlighter is een prachtige goudkleurige poeder waar ik helemaal verlieft op ben. Ik hou meer van warme poeders zoals goud dan van zilverkleurige en koude poeders. Ze staan bij mij veel mooier vind ik.

De poeder geeft een subtiele tint op de huid om je huid te laten oplichten.Het doos je heeft naast de poeder een spiegel om zo buiten de deur extra poeder aan te brengen op je gezicht en het is verkrijgbaar in 3 prachtige tinten. Breathe, Exhale and Glow

Ik breng de highlighter pas op mijn gezicht na dat ik de Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Fixing Spray heb gebruikt. Ze pakt het veel beter en het blijft veel mooier en langer op mijn gezicht. Het poedert wel maar niet alles zit onder de poeder. We hebben geen tijd voor een schoonmaak routine als we klaar zijn met onze makeup look! He dames?!

highlighters

Douglas My Glow Palette

Wat een mooi en schattig palette. Dit is wat er gelijk in mijn hoofd schoot toen ik het palette zag. Dit prachtige palette heeft 5 metallic kleuren die als highlighter, bronzer of blush gebruikt kunnen worden. De poeders voelen zacht aan en maken het makkelijk om je gezicht te contouren voor een perfecte glow.

De poeders passen bij elke huidskleur door dat er verschillende tinten poeders in zitten. Tijdens het swatchen kwam er gelijk veel poeder af voor een geweldig pigmentatie. Met een kwast werd dit iets minder maar zeker genoeg voor een eigen merk product. Ik ben zeker te spreken over dit palette. De poeders hadden wel wat groter mogen zijn want met grote kwasten werkt het niet zo fijn als de poeders klein zijn.

highlighters

Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette

Mijn favoriete en de beste highlighter van al mijn highlighters is de Huda Beauty The Golden Sands Edition Palette. Ik heb deze highlighter zelf gekocht in de Spehra in Parijs. De highlighter heeft 1 cream highlighter en 3 poeder highlighter. Elk heeft zijn eigen naam Hiji, Seychelles, Tahiti en Zanzibar. Fiji is niet mijn favoriet want cream highlighters vind ik niet zo fijn om aan te brengen maar Seychelles, Tahiti en Zanzibar zijn in mijn ogen de perfecte highlighters. Alle vier zijn erg goed gepigmenteerd, maar niet al te overdreven, poederen niet al te veel en als ik uit de 3 poeder highlighters moet kiezen dan Seychelles echt mijn highlighter. Deze kies ik dan ook echt bijna altijd sinds ik dit palette heb.

Hiji: Is een golden cream finish product en het idee er achter is om het te gebruiken op je jukbeenderen en het accentueren met Seychelles zodat je de highlighter beter kan benadrukken. Tahiti: Kun je gebruiken als contour onder je jukbeenderen. Zanzibar: Kun je gebruiken op je wangen voor een flush.

highlighters

Dit zijn mijn highlighters die ik regelmatig gebruik en nog steeds in mijn stash zitten. Sommige heb ik zelf gekocht en de rest heb ik gekregen voor reviews van een PR Bureau.

Welke highlighters heb jij ook?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge