Hema Bamboo Charcoal Collectie

Hema Bamboo Charcoal Collectie

Hema heeft een nieuwe collectie uitgebracht. De Hema Bamboo Charcoal Collectie bestaat uit een peeling, masker en wasgel voor het gezicht. De actieve charcoal verwijdert invloeden van buitenaf als giftige stoffen, vuil en fijnstof van de huid. De houtskool zuivert de huid, houdt het soepel en laat het stralen. Ik heb alle drie de producten gebruikt en vandaag vertel ik je in dit artikel wat ik van ze vindt.

Hema Bamboo Charcoal Collectie

Hema Bamboo Charcoal Collectie

Hema Bamboo Charcoal Collectie

De gehele collecte bestaat onder andere uit houtskool. Ik zie dit nu overal en het was een kwestie van tijd dat Hema dit ook ging verwerken in hun producten. De houtskool zuivert de huid, houdt het soepel en laat het stralen. Provitamine B5 zorgt voor een mooie teint. Extra prettig is de geur van de producten, door het groene thee extract ruikt het lekker fris. Geschikt voor de normale tot vette huid.

Bamboo charcoal face wash

De face wash heeft ingrediënten zoals de natuurlijke houtskool van bamboo, groene thee-extract en provitamine B5. Het reinigt en verwent de huid effectief. Verzorgende lipiden zorgen voor een optimale verzorging tijdens en na het reinigen en houden de huid gehydrateerd. Voor een diep gereinigde en verfrissende huid. Zodra het in contact komt met water schuimt het licht, masseer je het op je gezicht en spoel je je gezicht af met lauw water.

Bamboo charcoal face peeling

De face peeling heeft ingrediënten zoals de houtskool van bamboe, groene thee-extract en provitamine B5. De peeling geeft een heerlijk reinigend gevoel. De fijne korrel verwijdert overtollige huidcellen, talg en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Glycerine zorgt als vochtinbrengende crème voor een zacht en soepel gevoel van de huid. Als het in aanraking komt met water schuimt het licht, masseer het op je gezicht, laat het even intrekken en spoel het dan af.

Bamboo charcoal facemask

De face mask heeft ingrediënten zoals de houtskool van bamboe, groene thee-extract en provitamine B5. De peeling geeft een heerlijk reinigend gevoel. Het masker reinigt de huid diep, is makkelijk aan te brengen en laat een fris gevoel achter. De natuurlijke klei reinigt en verheldert de huid. Glycerine houdt het gehydrateerd en maakt de huid zacht en soepel. Ik breng het aan met mijn vingers, maar na het aanbrengen brand het licht. Dit werd minder en na 15 minuten is het masker helemaal opgedroogd en licht grijs van kleur. Was je gezicht met lauw water en droog het af.

Na het gebruiken van alle producten voelt mijn gezicht heerlijk schoon en zacht aan. Mijn gezicht is gelukkig niet rood geworden maar het glimt wel op sommige plekken.

Hema Bamboo Charcoal Collectie

Voor een budget prijs zijn fijne producten voor je huid. Het doet wat het moet doen en je zal door de grote flacons er lang van genieten. Je hebt weinig nodig voor heel je gezicht.

De Hema Bamboo Charcoal producten zijn voor € 3,50 per stuk vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via hema.nl

Heb jij de Hema Bamboo Charcoal collectie al ontdekt?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge