Hazanah x Nesci opening met bekende influencers • Vlog # 30

Hazanah x Nesci opening

Hazanah x Nesci met bekende influencers • Vlog # 30

Vandaag heb ik een extra lange vlog voor je! Ik was afgelopen zaterdag in de Den haag in de megastores voor de opening van Hazanah x Nesci opening met heel veel verschillende influencers zoals Shaima, Seyma, Jorien en Delia van Delia Skinmaster. Het was een super leuke en gezellig dag om mee te maken! Kijk je mee naar een deze extra lange vlog? Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge