Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Selam Ladies! Wat heb ik geshopt bij Inspiration of a Hijaabi? Dinsdag kreeg ik eindelijk na twee weken wachten mijn bestelde spullen. Mijn geduld en die van naamgenoot Layla werden op de proef gesteld door de postbezorger. Na naderhalve week werd het pakketje terug gestuurd omdat mijn adres niet gevonden kon worden. Layla heeft het pakketje opnieuw opgestuurd. We maakten beide een vreugde sprong toen de bezorger het pakketje afleverde. Ik wil je met veel plezier vertellen over de items die ik ontving. Read & Enjoy!

Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Hoe schattig is dit kleine tasje? Ik ben normaal een big shopper tas persoon maar ik zag dit kleine tasje en wilde die toch wel haal graag hebben. Toen kwam de vraag welke kleur zal ik dan nemen want er was toen nog een blauwe en een zwarte tas over. Ik koos voor een zwart tasje omdat zwart bij alles past. Ik vind het wel belangrijk dat wel de belangrijkste spullen zoals een portemonnee, smartphone, sleutels en eventueel een toilettasje er wel inpassen. Het tasje lijkt klein maar van binnen kan er best wel veel in. Zelfs mijn bril zonder brillenkoker past er nog in.

De tas is gemaakt van stevig nep leer met gouden details. Er zit een rits aan de zijkant van de tas dat meer als versiering bedoelt is. Als je de tas wilt sluiten kan dit met een rits. Verder heeft het tasje handvatten en een hengsel die je er aan bevestigt maar je kunt het ook weghouden.

Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Hoe prachtig is deze statement necklace? Een statement necklace is een opvallende ketting die je kunt dragen als je je outfit heel basic wilt houden maar toch wilt blinken. Ik draag vaak basic kleding en om het toch heen beetje leuk aan te kleding draag ik een statement ketting of armband. Een statement necklace als deze zou ik combineren met een zwarte outfit voor bijvoorbeeld een bruiloft. Een mooi voorbeeld zijn deze, deze en deze foto’s. Ik vind de ketting echt prachtig en zelfs ter decoratie op je make-up tafel of voor foto’s met producten.

De ketting is gemaakt van stevig metaal maar wees toch voorzichtig er mee want we willen niet dat er steentje kwijt raken of oogjes die los komen te zitten.

Geshopt bij Inspiration of a Hijaabi

Wil jij ook 1 van deze twee items neem dan eens een kijken op de facebookpagina. Ook voor meer items. Naamgenoot Layla is een lieve meis uit België die je graag zal helpen met je keuze. Ze post ook mooi outfits op haar Instagram met de items die ze verkoopt. Neem een kijkje zou ik zeggen!

Kijk voor de ketting en het schattige tasje op Inspiration of a Hijaabi. Nu nog via facebook maar binnenkort ook via een webshop met meer producten.

Kende jij Inspiration of a Hijaabi toevallig al en wat vindt jij van mijn twee nieuwe items?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge