Geboortesteen sieraad van Names4ever

Geboortesteen sieraad van Names4ever

Ik ben een persoon dat niet houd van al te veel sieraden op mijn lichaam. Mijn trouwring, oorbellen, ketting en een piercing vind ik genoeg versiering. Om die reden mocht ik Geboortesteen sieraad van Names4ever uitkiezen. Er zijn veel designs en soorten kettingen met hangers om uit te kiezen en ik heb een mooi zilveren design met een ketting ontvangen.

Geboortesteen sieraad van Names4ever

Geboortesteen sieraad van Names4ever

Ik heb gekozen voor een geboortesteen hanger in de vorm van 3 hartjes. De gezichten van mijn kinderen wilde ik niet dus heb een hanger met 3 hartjes, geboorte steentjes en 3 namen gekozen. De andere designs waar je kan kiezen uit deze categorie zijn hangers in een vorm van 1 of 2 hartjes, familie boom, kroontjes, vingerafdrukken en voetjes. Ik heb altijd al iets met hartjes gehad dus mijn keuze was snel gemaakt.

Geboortesteen sieraad van Names4ever

Geboortesteen sieraad van Names4ever

Naast de hartjes heeft iedere naam een geboorte steen. Iedere maand van het jaar heeft een eigen soort steen. Ik heb de steentjes, Robijn, Aquamarijn en Peridot. De hanger is van stevig zilver wat je niet makkelijk kunt beugen ondanks dat het vrij dun is. De ketting is van dun design die je kort en 5 cm langer kunt dragen. De lengte in totaal is 50 centimeter. Voor mij is dit lang genoeg en komt net over mijn sleutelbeen.

Geboortesteen sieraad van Names4ever

Ik ben erg blij met mijn nieuwe hanger en ketting. Voor de geboorte van mijn kinderen heb ik sieraden gekregen maar ik wilde ook heel graag iets met de 3 namen van mijn kinderen. Zulke sieraden zijn mij dierbaarder dan elk ander sieraad die ik koop. Mijn bestelling had ik binnen een week met het weekend berekend ontvangen. Normaal duurt het 4 a 5 werkdagen. De steentjes en de namen moeten er natuurlijk er op gezet worden. Leuk om te geven maar ook om te krijgen voor verjaardagen, Moederdag, geboorte of voor iemand die het verdient!

Kijk voor dit design en alle andere sieraden op Names4ever.nl

Hou jij van hanger met namen en steentjes? Of liever iets anders wat in teken staat van je kinderen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge