Zet je momenten vast in een fotoalbum van Fotofabriek.nl

fotoalbum van Fotofabriek.nl

Vandaag deel ik jullie mijn nieuwe vakantie fotoalbum van Fotofabriek.nl. Zo kun je je mooiste momenten in een fotoalbum delen met het hele gezin. Ik vind foto’s heel erg belangrijk en wij kijken regelmatig nog terug in de fotoalbums om de herinneringen weer op te halen. Zo gezellig met mijn kinderen. Ben je benieuwd naar mijn nieuwste album? Dan scrollen we verder!

fotoalbum van Fotofabriek.nl

Vroeger ging ik altijd de mooiste en leukste foto’s uit printen en plakken in een fotoalbum. Dit is heel veel werk maar wel leuk om te doen. Nu maak ik liever een digitale fotoalbum, ik laat die uitprinten en opsturen. Ik ben een stuk sneller klaar en ik ben ook goedkoper uit. Bij Fotofabriek kan dit dus ook en daarom heb ik gekozen voor een liggend hardcover fotoboek met 24 bladzijdes.

Via de website van Fotofabriek download je het programma op je laptop of computer en installeer je het programma. Je krijgt nog uitleg er bij hoe je moet beginnen en wat je moet doen. Ik heb deze stap over geslagen want ik heb dit al vaker gedaan. Via het programma begin je bij de cover van het foto album. De voor en achter en kant van het boek. Je kunt er ook nog tekst aan toevoegen zoals het thema van het boek. Op de achterkant krijg je een barcode van het album dus pas op met de tekst dat die er niet door heen gaat. Voor een extra bedrag kun je die barcode ook weghalen.

Daarna begin je met de bladzijdes. Per bladzijde kun je kiezen hoeveel foto’s je er op wilt hebben. Bijvoorbeeld 1 grote met kleine foto’s er in of meerdere kleine foto’s. Je selecteer welke foto je wilt, dat schuif je dan naar de bladzijde en je kunt nog een beetje met de foto spelen hoe je die wilt hebben. Wil je meerdere bladzijdes er bij hebben dan kun je dat in het programma aanpassen. Je kunt tot 200 bladzijdes een fotoboek maken.

Als je klaar bent kun je via een preview alle bladzijdes nog eens terug kijken of alles naar je wens is en kun je beginnen met het uploaden van het album naar de webshop van fotofabriek. Dit duurt even een tijdje. Daarna bestel je het fotoboek. Binnen nog geen week heb je je boek in huis.

fotoalbum van Fotofabriek.nl

Mijn fotoalbum van Fotofabriek.nl gaat over de vakantie in Turkije van 2016. Je zal wel denken waarom niet die van 2017? Ik had nog geen album van de vakantie van 2016 en die vakantie wilde ik ook graag een fotoalbum van. Alles ziet er erg mooi en netjes uit. Alleen sommige foto’s zijn iets te donker dan dat ik op mijn laptop zag. Je zou dus eventueel eerst je foto’s kunnen bewerken in het programma of in photoshop. Maar verder ziet het er erg mooi uit. Ik ben er erg blij mee.

Wil jij ook een fotoalbum van Fotofabriek.nl kijk dan op de pagina Fotoboeken. De fotoboek die ik heb is dFotoboek Hardcover A4 Liggend die je kunt bestellen vanaf € 22,99.

Maak jij ook een fotoboek via een webshop of doe jij het nog op de oude manier?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge