Nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge

Nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge

Ik kom nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge. Hoewel ik dol ben op handige gadgets en ik alles van het nieuwste model wil hebben komt het op mijn horloge toch op een ouderwets model. Ik hou het liever op een analoog horloge omdat ik dit toch veel mooier vind. Ik wil je kennis laten maken met mijn nieuwe horloge de Fossil ES3908 Original Boyfriend Medium horloge. Een mooi zilver horloge met een leren bandje.

Nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge

Fossil ES3908 Original Boyfriend Medium Horloge

Ik heb het model Fossil ES3908 Original Boyfriend Medium horloge met een roestvrijstalen kast met een diameter van 30mm die ik heb besteld van Horloge.nl. Wat ik mooi vind aan dit model is het uurwerk, een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Dit model is geschikt om er mee te douchen. Niet dat ik zou doen want ik vind het niet lekker zitten om te douchen met een horloge om mijn pols. Ik kon niet kiezen voor welk model ik het fijnste zou vinden. Ik wilde geen metaal bandje maar een leren bandje. Het bandje van mijn horloge is dun maar wel van stevig beige leer gemaakt. Wist je dat het bandje ook verwisselbaar is met een Donkerblauwe leren horlogeband?

Alle horloges krijg je in een opbergdoosje. De mijne kreeg ik in een leuk metalen doos waar ik mijn horloge kan bewaren als ik het niet draag. Ook als ik op vakantie ga blijft het beschermd in het doosje. Je wilt toch lang genoeg genieten van een mooi horloge, toch?

Ik ben een persoon dat niet veel sieraden, horloges en accessoires draag. Mijn kettingen komen vaak vast te zitten aan mijn sjaal en mijn armbanden en horloges komen onder mijn mouwen te recht en dat zit niet lekker. Mijn vorige horloges hebben een metalen bandje en die blijven haken aan mijn mouwen. Ik als moslima draag altijd lange mouwen en dit is dan zo vervelend. Maar naast mijn hijab zijn sieraden, horloges en accessoires toch een onderdeel van een outfit. De Fossil Boyfriend Horloge heeft een leren bandje en die blijft beter zitten en schuift niet onder mijn mouwen. Ik zal het horloge denk ik wel vaker gaan dragen dan mijn andere horloges. Scheelt ook weer zoeken naar mijn mobiel in mijn tas die ik te vaak kwijt ben.

DSC02854 kopiëren

Nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge Nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge

Horloge.nl

Horloge.nl is een webshop waar je verschillende merken horloges voor dames, heren en kinderen kunt bestellen. De horloges zijn er in verschillende modellen. Grote horloges, sport horloges, duikhorloges, moderne horloges, klassieke horloges, You name it they’ve got it! Naast horloges kun je ook horloge banden bestellen voor je horloge die je al hebt. Bij aankoop van je horloge krijg je 2 jaar garantie en je hebt je mooie horloge de volgende dag al in huis.

Nooit meer te laat met mijn nieuwe Fossil horloge

Ik draag niet vaak horloges maar dit model vind ik toch wel wat hebben als ik eerlijk mag zijn. Het is echt een dames model. Niet te groot uurwerk, het bandje is niet al te breed, het zit lekker om mijn pols en het aller belangrijkste is dat het niet blijft haken aan mijn lange mouwen. Ga ik het horloge vaker dragen? Buiten de deur zeker, het maakt mijn outfit af en ik hoef niet steeds mijn mobiel te zoeken. Ik zal er wel waar aan moeten wennen om een horloge te dragen.

Kijk op horloge.nl voor alle Fossil horloges en voor de dames die op zoek zijn naar een leuk herenhorloge voor jullie vriend/broer/vader/man, op de Fossil herenhorloges pagina vind je heel veel leuke modellen!

Hou jij ook van analoge horloges? Heb je liever een leren bandje of een metalen bandje?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge