FAJU High Performence Natural Skincare + Kortingscode

FAJU HIGH PERFORMANCE NATURAL SKINCARE

Ik werd een tijd geleden benaderd of ik de serums van FAJU wilde gebruiken voor mijn huid. Dit merk kende ik niet dus ik was erg benieuwd naar de serums. Twee van de drie serums heb ik gebruikt voor tenminste 2 maanden en in dit artikel vertel ik je alles over de serums en waar ze voor staan. Ben je benieuwd, lees dan vooral verder.

FAJU HIGH PERFORMANCE NATURAL SKINCARE

Wat is FAJU?

FAJU, wat ‘jezelf helen’ betekent in de West-Afrikaanse taal Wolof, is een nieuw huidverzorgingsmerk dat hoogwaardige natuurlijke producten ontwikkelt die het helingsproces van de huid stimuleren. FAJU gelooft dat de natuur ons alles kan bieden wat we nodig hebben om ons gezond, goed en mooi te voelen. Haar serums bevatten koudgeperste oliën en hoogwaardige plantenextracten die al eeuwen gebruikt worden vanwege hun heilzame en geneeskrachtige eigenschappen. Deze eeuwenoude kennis wordt, door middel van moderne knowhow en hightech processen, ingezet om alleen de meest krachtige elementen van de ‘rauwe’ ingrediënten te extraheren. Een paar druppels hebben hierdoor genoeg kracht om direct resultaat te geven. Zelfs over de verpakking is nagedacht; het miron glas werkt als een speciale lichtfilter waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

FAJU heeft drie hoogwaardige serums, het Nourishing Serum, Soothing Serum en de Rejuvenating Serum met de meest pure en natuurlijke ingrediënten om de huid het allerbeste te geven. Het is een nieuw merk dat effectieve en fijne serums biedt met ieder een unieke werking en direct resultaat. FAJU biedt een antwoord op de meest specifieke huidvragen en de serums beschermen de huid daarnaast tegen milieuvervuiling en UV beschadiging. 100% actieve ingrediënten en 100% natuurlijk dus geen fillers of chemicaliën. Iedere druppel van de serums bevat actieve vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren en voedingsstoffen. Alleen maar super-hero power voor de huid!

FAJU HIGH PERFORMANCE NATURAL SKINCARE

Soothing Serum – Restorative | Purifying | Anti-inflammatory

Rijk aan actief reinigende en kalmerende ingrediënten om roodheid tegen te gaan en huidvernieuwing te stimuleren. Dit serum is ideaal voor de (acne-)gevoelige en onrustige huid. Het biedt de huid alle hydratie en voeding die het nodig heeft om
gezond en comfortabel te voelen. Zacht genoeg om iedere dag te gebruiken. Het Soothing Serum bevat onder andere: Hibiscus Seed Oil, Neem Seed Oil, Sea Kale Extract.

FAJU HIGH PERFORMANCE NATURAL SKINCARE

Rejuvenating Serum – Brightening | Protecting | Anti-aging

Rijk aan krachtige, verhelderende en anti-verouderingsextracten. Dit maakt het een perfect anti-aging product en biedt veel ondersteuning voor de huid met (hyper-) pigmentatie. Een ultiem product tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Smeer het serum dagelijks voor een zichtbaar gezondere en gladdere huid. Het serum bevat onder andere: Prickly Pear Seed Oil, Vitamin C, Tomato Fruit Extract.

Goed om te weten:

Alleen het gebruik van de meest pure ingrediënten is niet voldoende. De ingrediënten van FAJU zijn specifiek geselecteerd op hun puurheid en werking en in haar Nederlandse laboratorium in de perfecte verhoudingen samengesteld, zodat zij elkaar versterken en je huid het beste van het beste krijgt in elke druppel. De natuur geeft ons alles – alle reden voor FAJU om iets terug te geven. De FAJU ingrediënten worden op een ethisch verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier verkregen en FAJU is persoonlijk betrokken bij het gehele proces van plant tot eindproduct. Daarnaast gaat minimaal 1% van de totale omzet naar non-profit organisaties die onze planeet beschermen.

FAJU HIGH PERFORMANCE NATURAL SKINCARE

Het Soothing Serum gebruik ik voor het slapen gaan en het Rejuvenating Serum gebruik ik in de ochtend. Voor gebruik reinig ik mijn huid goed en af en toe scrub ik mijn gezicht. Na een aantal weken merkte ik dat mijn huid er veel meer levendiger er uit ziet, mijn huid is heerlijk zacht en puisten heb ik al geen weken meer gezien sinds ik de serums heb gebruikt. Een echte aanrader. Ik zag niet gelijk na een week resultaat dus heb geduld.

De serums doen mij denken aan pure argan olie. Echte paure natuurlijke argan olie ruikt erg nootig en deze serums ruiken ook erg sterk. Je moet er dan ook van houden. Ik was mijn handen altijd na gebruik want de geur op mijn handen vind ik niet erg lekker.

De FAJU serums worden verkocht vanaf €98 en zijn verkrijgbaar via www.fajuskincare.com en bij geselecteerde salons.

Kortingscode en gratis verzendkosten

Met de code Layla20 krijg je 20% korting inclusief free shipping op je bestelling. Geldig tot 30 september.

Ken jij de serums van dit merk?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge