Primer met shimmers? Drie nieuwe Etos producten

drie nieuwe Etos producten

Hou jij van de eigen merk producten van Etos? Deze maand heb ik drie nieuwe Etos producten ontvangen die Etos aan het assortiment heeft toegevoegd. Alle producten van de drogisterij zijn altijd low-budget want duurkoop hoeft niet altijd de beste te zijn. Welke producten zijn het deze maand? Je leest het in dit artikel.

drie nieuwe Etos producten

De nieuwe producten van Etos zijn een primer, een lipstick en een lipliner. Ik was erg benieuwd naar de primer want die ziet er in het flacon al erg gaaf uit. Kleine bolletjes met shimmers wat ik niet eerder heb gezien in een primer. Ik heb een aantal lipsticks en lipliners van Etos alleen in deze tinten niet. Dat de lipstick en lipliners al erg fijn zijn wist ik daarom al.

drie nieuwe Etos producten

drie nieuwe Etos producten

Voor het aanbrengen van mijn foundation breng ik altijd een primer aan als basis. Etos heeft de nieuwe Revitalising primer met een inhoud waar ik mijn wenkbrauwen omhoog trok. Ik ben andere primers gewent en dit vond ik wel even een gek moment. Maar de primer doet wel zijn werk. Ik was bang dat mijn gezicht zou gaan glanzen als het was ingetrokken maar dat valt eigenlijk best mee. Er zitten wat shimmers in maar die trekken snel weg als et in de huid is in getrokken.

Het trek redelijk snel in en je kan vrij snel je foundation aanbrengen. Mijn foundation ziet er veel mooier en gladder uit door de primer.

Revitalising primer – €5,99

drie nieuwe Etos producten

drie nieuwe Etos producten

drie nieuwe Etos producten

De Color Care Lipstick in Mon Cheri is voor mij een iets te rode lipstick wat ik niet buitenshuis zou dragen. Alleen thuis of op een feestje waar alleen vrouwen komen. De kleur is wel erg mooi en blijft redelijk lang zitten.

Een goede tip wat ik las op Etos! Breng de Color Care Lipstick al deppend aan op de lippen en beweeg je lippen over elkaar om de kleur egaal te verspreiden. Doe een tissue op je lippen en bepoeder hem met een losse transparante poeder, zoals de Etos Fixing Powder. Verwijder de tissue en breng nog een laagje lipstick aan. Zo blijft de kleur veel langer zitten! Een mooie klassieke kleur voor je lippen.

Color Care Lipstick in Mon Cheri – €3,99

De lipliner Dark Orchid past perfect als matching product bij Mon Cheri. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en voel zijde zacht aan. De lipliner zorgt er voor dat je lipsticks minder snel vervaagt en dat je de lipstick binnen de lijntjes aan brengt.

Lipliner Dark Orchid – €2,99

drie nieuwe Etos producten

Alle producten in dit artikel is nu verkrijgbaar bij Etos.

Wat vindt jij van de drie nieuwe Etos producten?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge