Etos Oil & Care haar lijn | Take care of your hair

Etos Oil & Care haar lijn

Voor de Etosfriends staat Maart in het teken van: Take care of your hair. Etos heeft fijne eigenmerk producten waar ik graag over schrijf. Ze zijn voor een klein prijsje verkrijgbaar en ze zijn goed genoeg voor die prijs. Voor mijn kinderen gebruik ik ook graag producten van de Etos.  Deze maand als Etosfriend kreeg ik 3 producten van de Etos Oil & Care haar lijn voor mijn haar om uit te proberen. Welke producten dit zijn, waar voor ze zijn en waarom ik ze niet voor mijn eigen haar heb gebruikt lees je allemaal in dit artikel

Etos Oil & Care haar lijn

De complete Etos Haarlijn bestaat uit 12 producten van shampoo, conditioner, spray, serum en maskers. Verder heeft Etos kammen en borstels voor verschillende soorten haar. Ik heb de Etos Oil & Care haar lijn, 3 producten voor de perfecte verzorging voor je haar. Ik heb deze producten niet gebruikt omdat ik vet en heel fijn haar heb. Dat is nu zo jammer maar mijn dochtertje heeft wel droog en pluizig haar. Ik heb deze producten voor haar haren gebruikt.

Etos Oil & Care haar lijn

Etos Oil & Care haar lijn

Etos Oil & Care haar lijn

Etos Oil & Care haar lijn

De Etos Oil & Care haar lijn bestaat uit 3 producten: een voedende shampooformule, conditioner en een serum. De naam zegt het al, deze lijn is voor droog en pluizig haar. De voedende shampooformule met arganolie hydrateert jouw haar tot in de puntjes en maakt het glanzend en gezond. De conditioner voedt het haar intensief en de provitamine B5 beschermt jouw haar tegen uitdrogen. Van plan jouw haar te föhnen of stijlen? Dit serum beschermt jouw haar tijdens en na het stijlen en voorkomt dat het gaat pluizen. De voedende formule biedt een intensieve verzorging, zonder dat je haar vettig of zwaar aanvoelt.

Etos Oil & Care haar lijn

Het haar van mijn dochtertje is na het opdrogen minder pluizig en voelt ook minder droog aan. Ik was haar haren 1 keer in de week omdat het erg droog en pluizig is. Nu is dit veel minder door deze producten. Het serum heb ik niet gebruikt omdat ik haar haren niet föhn of stijl met een stijltang.

Shampoo 250 ml € 1.99 – Conditioner 250 ml € 1.99 – Serum 75 ml €2.49

Ga naar jouw dichtstbijzijnde Etos Filiaal voor alle Etos eigenmerk producten voor een klein prijs met het beste resultaat.

De Etos Oil & Care haar lijn en andere producten zijn verkrijgbaar bij de Etos.

Wat vindt jij van de Etos Oil & Care haar lijn producten?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge