Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn. Vanaf eind september kun je genieten van 5 nieuwe geuren. Ik kon niet wachten om de geuren te ruiken want ik ben dol op body mists en ik gebruik ze dan niet elke dag maar wel vaker dan eau de parfum. Omdat ze minder zwaar zijn en mijn dochtertje vindt ze erg lekker ruiken. Ik heb 2 heerlijke geuren waar ik graag mee over wilt vertellen.

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

 Etos komt met nieuwe Body Mist lijn

De body mists lijn is verkrijgbaar in de geuren Sapphire Sky, Forever Love, Evening Kiss, Dreamy Garden en Mystic Night. Ik heb de geuren Forever Love en Dreamy Garden. Alle 5 de geuren zitten in basic spray flacons met leuke etiketten. De flacon is zelfs transparant maar de vloeistof van de geuren hebben een kleur.

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Forever Love heeft een roze kleur. De romantische geur heeft een combinatie van jasmijn, roos, vanille en amber. Het gebint eerst heel licht en fruitig maar eindigt kruidig en een tikje gourmand. Perfect als je iemand wilt verleiden. Wat is deze geur lekker! Het is een body mists maar toch wel zwaarder dan mijn body mists die ik heb. Voor in de avond de perfecte geur.

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Dreamy garden heeft een groene kleur. De geur is fris en fruitigs met een combinatie van amaryllis, jasmijn en ylang ylang die aangevuld is met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Voor overdag draag ik deze geur. Niet zwaar maar lekker fris en fruitig. Heerlijk!

Etos komt met nieuwe Sparkling Nights Body Mist lijn

Ik ben zo benieuwd hoe de andere 3 geuren zijn. Ik ga dan ook volgende week langs de Etos om te ruiken hoe de geuren zijn en misschien neem ik ze wel mee. Mijn dochtertje vindt Forever Love erg lekker en ik stiekem ook. Ik spray body mists op mijn kleding of op mijn hoofddoek. De geur blijft dan iets langer hangen dan wanneer ik het op mijn huid spray.

Tip van etos: Spray een beetje Etos Body mist in de droogtrommel en je was ruikt naderhand heerlijk naar een van deze sprankelende geuren.

De Body Mists zijn verkrijgbaar vanaf 26 september. De Mystic Night Body Mist vanaf 21 november bij Etos voor € 5.99.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge