Essence Sun Club all over shimmer for eyes, face & body Lighter skin

auto (1 van 1)-35 kopieMet het nieuwe assortiment Essence sun Club producten word je binnen een paar seconden omgetoverd tot summer beauty! Of je nu op het strand bent, aan het winkelen, in een koffiebar of op een feestje. De shimmering sun club producten van Essence zorgen voor die geweldige feestelijke uitstraling! Of je nu brunette of blondine bent, een lichte of donkere huid hebt – bij essence sun club vindt je de juiste producten voor elke gelegenheid! Geniet van een heerlijke zomer.

Ik heb de Essence Sun Club all over shimmer  Lighter skin gekocht en lees verder wat mijn bevindingen zijn.

auto (1 van 1)-36 kopie

auto (1 van 1)-37 kopieWat zegt Essence zelf:

” De perfecte finish voor elke stijl! De poeder voor ogen, gezicht, lichaam en decolleté zorgt voor schitterende highlights en een zon gekuste gloed. De lichtere kleur is speciaal geschikt voor de lichtere huid, terwijl de donkere kleur goed past bij de getinte huid. “

auto (1 van 1)-41 kopie

auto (1 van 1)-39 kopieIk zag dit kleine palletje bij een vriendin van me die het toevallig net had gekocht. De kleuren combinatie trok mijn aandacht en ik moest het van mij zelf ook kopen. Essence is voor mij een superfijn budgetmerk.

Wat mij opvalt aan het uiterlijk is dat deze All over Shimmer erg veel lijkt op de Bobbi Brown Shimmer Bricks. Ik heb de Lighter skin gekocht. De brunettes versie lijkt mij toch te donker met mijn lichte huidskleur.

auto (1 van 1)-38 kopieOp naar de swatches!

auto (1 van 1)-42De All Over Shimmer heeft een eigen naam. Blondes 01 Ibiza Sun. En als je naar het palletje ruikt dan ruik je een heerlijk geur. Een beetje chocolade vanille achtig.  Laten we nu eens de kleuren van dichterbij bekijken.

Ik vind de kleuren super, heel erg gepigmenteerd!  Voor op je wenkbrauwbot, in je binnenste ooghoek of net boven je jukbeenderen zal het je prachtig staan!

auto (1 van 1)-40 kopieHij is te koop in 2 versies 01 Blondes – Lighter skin en 02 Brunettes – Darker skin. De Essence Sun Club all over shimmer for eyes, face & body for Blondes – lighter skin kost €3,50 en is te vinden in de grotere kruidvaten!

Wat vind jij van de kleuren uit dit ‘palette’?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge