EOS Voor een zijdezachte huid

EOS Voor een zijdezachte huid

Selam Ladies! EOS Voor een zijdezachte huid. Het merk EOS ken ik alleen van de fijne lippenbalsems die ze hebben. Maar ze hebben zich uitgebreid. EOS komt met handcrèmes in drie verschillende kleuren. Ik heb Berry Blossom en Fresh Flowers toegestuurd gekregen waar ik graag wat over wil vertellen.

EOS Voor een zijdezachte huid

EOS Voor een zijdezachte huid

EOS is een huidverzorging merk dat oorspronkelijk begon in New York. Het staat bekend om de unieke verpakking, het elegante design en superieure producten is EOS de # 1 lippen balsem merk in de Verenigde Staten. Het assortiment van EOS bestaat uit lippenbalsem, hand & body lotion en scheerschuim.

EOS Voor een zijdezachte huid

EOS Voor een zijdezachte huid

Allereerst vind ik de kleine verpakkingen zo schattig. Ze zijn klein en hebben een pastel kleurtje. Ze gaan dan ook makkelijk mee in mijn handtas. De handlotion voelt zacht aan en heeft een frisse lichte geur. Na het smeren van de crème trekt het snel in en voelt niet vettig aan. De cremes zijn rijk aan shea butter, aloë vera, haver extract en anti-oxidanten zorgt 24 uur lang voor gehydrateerde handen. Het product is dermatologisch getest en is daarnaast ook recyclebaar en ergonomisch.

EOS Voor een zijdezachte huid

De crèmes zijn erg fijn en ik smeer ook af en toe een beetje op mijn wangen als die droog aan voelen. De geur is heel licht en lekker fris. Ik neem de crèmes mee voor onderweg omdat ze klein zijn.

De hancrémes  zijn vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor een adviesverkoopprijs van € 4.99 (40ml).

Zou jij deze cremes willen uitproberen? Wat vindt jij van het merk EOS?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge