Shimmers als Lipbalsem met EOS Sheer Pink Shimmer

EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem

Evolution of smooth heeft nieuwe lipbalms uitgebracht; de Shimmer collectie. Drie prachtige shimmer lipbalms voor een verzorging van je lippen en voor een mooie glans. Ik heb de EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem en behalve dat ik de verpakking he-le-maal geweldig vind is de lipbalm dat ook Waarom? Je leest het in dit artikel. Leave a sparkle wherever you go!

EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem

De Shimmer collectie van evolution of smooth heeft 3 varianten; Coral, Pearl en Sheer Pink. Alle lipbalms zorgen voor merkbaar zachtere lippen en het geeft een shimmery finish met minerale mica deeltjes. Ze bevatten jojoba olie shea boter voor een langdurige verzorging. Alle drie de lipbalms hebben een heerlijke vanille smaak. Ze hebben geen minerale oliën en parabenen en ze zijn dermatologisch getest. Je krijgt zachte lippen dankzij verzorgende en herstellende ingrediënten als sheaboter, jojoba olie en vitamine E, net als alle EOS lipbalms.

Coral geeft de lippen een warme koraal kleur, Pearl geeft de lippen een nude met een glazende finish en Sheer Pink geeft de lippen een licht roze glitter teint.

EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem

EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem

Ik heb meerdere lipbalms van EOS maar dit is toch wel mijn favoriet. Simpel weg door de shimmers die er in zit, de verpakking mag er ook wezen en het laat een mooie glans achter op je huid. Je zou het bijna als highlighter willen gebruiken op je jukbeenderen. En bij een 3 nieuwe lipbalms hoort ook een nieuwe verpakking. Ik zou stiekem de lipbalms willen hebben alleen al door de verpakking. Het oog wilt ook wat natuurlijk! Dit prachtige mat zwarte design geeft je die extra dosis glamour! Deze verpakking onderscheidt zich van alle andere lipbalms vanwege de openingen in de deksel, waar de roze of parelkleurige glans doorheen schittert.

Deze varianten van EOS zou ik ook als cadeau willen geven en aangezien voor niet-moslims onder ons over 3 maanden de feestdagen er zijn zou ik dit wel willen geven of willen krijgen als ik jullie was.

EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem

De kleur van EOS Sheer Pink Shimmer Lipbalsem heeft een prachtige shimmery glans. Voor de verzorging is het een fijn product, voor een goede dekking voor een kleur is lipbalm niet voor bedoelt. Je kunt het wel aanbrengen na een matte lipstick in de zelfde kleur

De Shimmer collectie van evolution of smooth is vanaf September 2017 exclusief verkrijgbaar Douglas voor 6,99 € per stuk. De nieuwe lipbalm variant Shimmer Coral is vanaf oktober exlusief verkrijgbaar bij Douglas en via Douglas.nl. 

Welke van de drie zou jij willen hebben?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge