EOS Limited Edition Holiday Collectie | Kerstmis verzorging

EOS Limited Edition Holiday Collectie

De feestdagen zitten er aan te komen! Niet voor mij maar voor de kerst vierende onder ons. In deze maand maken bekende beauty merken er gebruik van om Limited Edition producten speciaal voor de feestdagen. EOS komt met de EOS Limited Edition Holiday Collectie. Vijf producten voor kerstmis wat leuk is om te geven en te krijgen. Zoek jij nog presentjes voor onder de kerst boom, dan moet je zeker verder lezen want dit wil je niet missen!

EOS Limited Edition Holiday Collectie

Met de limited eos kerst set zijn zachte kusjes en een stralende lach gegarandeerd

De gehele EOS Limited Edition Holiday Collectie bestaat uit twee losse lipbalms: Peppermint Mocha en Peppermint Cream, Holiday Trio Set lipbalms en twee limited edition EOS body sets: Vanille trio en Merry Berry trio. Voor kerstmis zijn dit de leuke presentjes om te geven en te krijgen. Vooral voor vrouwen die van lip en huid verzorging houden.

EOS Limited Edition Holiday Collectie

EOS Limited Edition Holiday Collectie

EOS Limited Edition Holiday Collectie

Limited eos Visibly Soft Lip Balm

De twee nieuwe limited eos Visibly Soft Lip Balms in de varianten Peppermint Cream en Peppermint Mocha. Allebei bevatten ze rijke Shea boter en Jajoba-olie voor maximale verzorging. De boterige formule biedt langdurige hydratatie, ideaal tijdens de koude winterdagen.

De lipbalms zitten in de welbekende ronde verpakking in een rode en groene kleur wat je vaak ziet met kerst. De verzorging is het zelfde zoals andere lipbalms van EOS alleen met een andere geur. Als je een EOS liefhebber bent en ze ook graag spaart dan zijn ze toch wel erg leuk om te hebben.

Nu verkrijgbaar voor 5,99 € per stuk.

EOS Limited Edition Holiday Collectie

EOS Limited Edition Holiday Collectie

EOS Limited Edition Holiday Collectie

Limited edition EOS body set Merry Berry trio

Het fruitige trio bestaat uit de limited Visibly Soft Lip Balm Honey Apple met verzorgende Shea en Cacoa boter, maar ook met de populaire, hydraterde hand en body lotion in de Berry Blossom variant. Verzoet het kerst seizoen met een zachte berry bloesem geur.

De verzorgende hand en body lotion ruiken heerlijk zoet naar bloemen en de lip balm nog zoeter naar appel. Ik vond vorig jaar de komkommer variant erg lekker maar deze variant is mijn nieuwe favoriet! Voor een droge huid en droge lippen is dit de verzorging die je nodig hebt. Als je een gevoelige huid hebt en niet goed tegen parfum tegen kan dan is het helaas verstandig om deze producten te skippen. Het trekt snel en zonder een olie laag achter te laten.

Nu verkrijgbaar voor 12,99 €.

EOS Limited Edition Holiday Collectie

Ben je al begonnen met de inkopen voor de feestdagen? Of misschien is er iemand jarig binnenkort. Kijk dan eens naar deze producten voor een kleine prijs, laat het feestelijk in pakken en je hebt een kado voor een low-budget prijs!

De limited eos Holiday Collectie in kerst editie is nu verkrijgbaar bij o.a. de Douglas. Heb je mijn andere reviews gelezen over de EOS producten?

Welke van deze EOS Limited Edition Holiday Collectie zou jij willen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge