Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Ik hou er van om naar een Turkse Hammam te gaan. Heerlijk relaxen en om tot rust te komen. Ik ben 1 keer naar een Hammam geweest in Antalya en dat was zo rustgevend. Nu met de nieuwe lijn van Therme kun je een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren in je eigen badkamer.

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren in je eigen badkamer

Een Hammam is een Oosterse badruimte met stoom en mysterieus geurende oliën, baden is hier tot ware kunst verheven en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor zowel lichaam als geest.

Therme Skincare vertaalt deze Oosterse ervaring in intensief reinigende en optimaal verzorgende producten. De Therme Hammam-producten zijn fris en zoet en bevatten Cederhout, pure Olijfolie en Oosterse kruiden. -Therme

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

Ik begin altijd met een heerlijke scrub. Niet elke dag maar zeker wel 3 keer in de week. De Hammam Black Soap Douche Scrub is een heerlijke scrub met zwarte zeep, cederolie en olijfolie om je natte huid te masseren tot glad en zacht is. Ik dacht dat de geur heel sterk zou zijn maar dat valt gelukkig mee. Net als de andere scrubs die ik heb uitgeprobeerd voelt het fijn aan en de geur is heerlijk! Ik gebruik de scrub ook voor mijn gezicht als ik een volle make-up look heb gebruikt om mijn gezicht optimaal te reinigen. Als je dit ook wilt doen kijk dan eerst of je gezicht er wel tegen kan.

Na de scrub ga ik voor de Hammam Douchegel. Met een washand, spons of een scrubhandschoen masseer je je huid en spoel je het heel simpel weer af. Net zoals de scrub is de geur niet heel erg overheersend maar wel lekker. Mijn huid ruikt lichtjes naar de douchegel.

Als je verder wilt gaan voor een optimale huidverzorging dan smeer je je in met de Hammam Body Butter. Een grote pot van 250 ml met dikke body butter om je droge huid er mee in te smeren. Ook hier in zit olijfolie om je huid te voeden en te verzorgen. De bodybutter zelf is wit maar de showergel en de scrub hebben een groene kleur net zoals olijfolie.

Een Hammam en Rhassoul ritueel creëeren

De producten van Therme heb ik altijd fijn gevonden en deze nieuwe lijn hoort er ook bij. Ze kunnen natuurlijk niet een echte hammam in je badkamer creëren want daar voor moet je naar een echte hammam gaan. Maar met de geuren en de verzorging van de producten kom je wel in de buurt. Kijk ook eens naar mijn andere reviews van Marrakesh Delight en Bulgarian Rose.

Hammam Black Soap Douche Scrub – € 8,95
Hammam Douchegel – € 4,65
Hammam Body Butter – € 9,50

Kijk voor de gehele Hammam lijn op Therme.nl. De producten van Therme zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos.

Wat vindt jij van deze nieuwe lijn van Therme? Welke andere lijn van Therme gebruik jij?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge