Draped in Beauty

DSC05948-2 kopiëren2Ik als Turkse moslima houdt van afwisseling als het gaat om mijn kleding stijl. Ik hou helemaal niet van de Turkse mode. Het past niet bij mij en ik vind dat als je van een bepaalde afkomst bent dat je niet perse die kleding stijl moet dragen of moet volgen. Om eerlijk te zijn weet ik helemaal niets van de Turkse mode maar dat is een ander verhaal. Islamic design house kwam ik een tijdje tegen en ze hebben mooie aparte abaya’s en Jilbabs, sjaals en accessoires. Deze prachtige abaya Draped in beauty mocht ik aan mijn kleding collectie toevoegen en ik laat jullie zien wat ik van deze feestelijke jurk vind.

DSC05895 kopiërenOver Islamic Design House

“Faith, Fun & Fashion”

Vrouwen over de hele wereld willen zich kleden met de moderne mode. Dankzij de explosie van online winkelen, hebben meisjes en vrouwen nu meer keuzes dan ooit voor het vinden kleding die leuk en modieus is.

DSC05887 kopiëren

DSC05889 kopiërenIslamic Design House is blij met het aanbieden van kleding voor vrouwen overal ter wereld, en van ieder geloof en achtergrond. Om ze de mogelijkheid om toegang te krijgen en te blijven van cutting-edge stijl die is bescheiden, zelfverzekerd en betaalbaar.

Islamic Design House is een innovatief online winkel die kwalitatief hoogwaardige producten van baanbrekende bedrijven beschikt zoals Silk Route Kleding , Aerosol Arabic , Visual Dhikr, en Sophia Collection.

DSC05922 kopiëren

DSC05925 kopiërenDraped in beauty

Het bruiloft seizoen is begonnen en de islamitische feestdagen zitten er ook binnenkort aan te komen. Met deze prachtige nude polyester jersey abaya steel je de show op een mooie avond. De zachte neutrale kleur stof voelt zacht aan op de huid terwijl de fijne kanten stof een nette uitstraling geeft. Het moderne ontwerp kan je op feestjes dragen of ‘s avonds als je je speciaal wilt voelen. De stof is van Polyester Jersey en polyester Lace. De abaya is volledig gevoerd en is alleen in de kleur nude verkrijgbaar.

Prijs: $56.00

DSC05848 kopiëren

DSC05878 kopiërenHoe prachtig deze abaya hoe moeilijk ik het vond om te kijken welke sjaal ik er bij kon dragen. Nude of neutrale kleur is moeilijk om er een andere kleur bij te nemen. Na een advies van een Hazanah heb ik een cross over ninja in gebroken wit met de Peafwol Kristals in creme wit en de Peafowl Pearls gebroken wit er bij gedragen. Ik had de Peafowl Kristal in mijn bezit maar ik kwam zelf niet op het idee. Staat toch prachtig zo bij elkaar? 

De Peafowl Kristal in creme wit heeft kleine kristal kraaltjes langs de rand en Peafowl Pearls in gebroken wit heeft kraaltjes langs de rand. Je kan het op verschillende manieren dragen. Ik draag ze in combinatie met de crossover ninja in gebroken wit.

Peafowl Kristal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren . Prijs: € 21,95
Peafowl Pearls zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren . Prijs: €18,95
Crossover Ninja zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren . Prijs: € 6,95

DSC05926 kopiërenDe abaya is zit lekker en voelt zacht aan. De mouwen en de abaya had iets langer gemogen van mij maar verder vind ik hem schitterend. Ik heb al een outfit voor het suikerfeest. Ik raad jullie wel aan om een soort shape broek te dragen zo dat je die o zo leuke “love handles” niet kunt zien. En de abaya mag van mij ook wel in andere kleuren ontworpen worden want nude is een moeilijke kleur om te combineren. Samen met de producten van Hazanah heb ik toch een leuke outfit kunnen creëren.

Kijk voor deze prachtig Draped in Beauty en andere abaya’s en Jilbabs op Islamic Design House.

Voor de producten van Hazanah kijk je op haar facebook pagina voor meer informatie.

Wat vinden jullie van de abaya’s en Jilbabs, sjaals en accessoires van Islamic Design House?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge