Create The Ultimate MUA Budget Look

DSC02222 kopiëren

Selam ladies! Vandaag een nieuwe review en make-up look met deze producten van MUA. Create The Ultimate Look with MUA Makeup Academy. Met de zes producten  van MUA maak je je heel makkelijk op voor bijvoorbeeld een feestje, bruiloft of als je een leuke avond hebt. Benieuwd naar de producten, lees dan snel verder.

DSC02227 kopiëren

Het 12th Night Eyeshadow Palette bevat een combinatie van matte en glanzende oogschaduws waarmee je opvallende ogen creëert. Accentueer je ogen met de Matte Black Eyeliner en de Eye Define Mascara. Contour je jukbenen met de Mosaic Bronzer en geef je lippen een classy touch met de Scarlet Siren Matte Lipstick. Maak het af met de Pro-Base Fixing Mist.

DSC02230 kopiëren

12th Night Eyeshadow Palette

Het 12th Night Eyeshadow Palette is een prachtige oogschaduw palette met 12 kleuren die je kunt gebruiken voor een allerdaagse look maar ook voor een partylook. Het palette heeft zowel matte als shimmery oogschaduws in lichte maar ook in donkere kleuren. Allemaal erg goed gepigmenteerd.

DSC02236 kopiëren

DSC02384 kopiëren

Van links naar rechts

Ice ~ Myrrh ~ Frost ~ Oudh ~ Coal ~ Fir

DSC02383 kopiëren

Van links naar rechts

Hush ~ All Spice ~ Ivy ~ Plum ~ Enchant ~ Star Shine

DSC02246 kopiëren

Zoals je op de swatches kunt zien zijn ze allemaal erg goed gepigmenteerd en je hebt dan ook weinig nodig om de oogschaduw aan te brengen. Het vaagt niet snel uit en er zijn genoeg combinaties mogelijk voor een alledaagse look of voor een party! Wat zeker erg fijn is is dat ze niet overdreven poederen want anders zit heel je palette onder. Dit willen we niet toch?

DSC02237 kopiëren

Mosaic Bronzer

Het Mosaic Bronzer is een prachtige mozaïek bronzer die 5 kleuren bevat om ze zo samen te mengen voor een natuurlijke licht gebruinde teint op je gezicht. Net zoals mijn vorige mozaïek bronzer van Mua is deze net zo fijn. Iets donkerder dus gebruik niet te veel.

DSC02242 kopiëren

DSC02248 kopiëren

DSC02381 kopiëren

Net zoals alle andere mozaïek bronzers van Mua is deze net zo makkelijk in gebruik. Erg goed gepigmenteerd waar door ik in het begin iets te veel had gebruik. Dus wees zuinig in gebruik anders lijkt het net of je van vakantie komt. Ik vind bronzers met verschillende kleuren veel fijner dan een bronzer met 1 kleur. Want zulke bronzers kun je gebruiken voor elke huidskleur.

DSC02250 kopiëren

Pro-Base Fixing Mist

De Pro-Base Fixing Mist is een spray die je gebruikt nadat je klaar bent met al je makeup producten. Je huid en je makeup zien er mooier uit wanneer je het niet gebruikt. Het beschermt tegen de warmte, vocht, kou en wind. Wanneer je het ook gebruikt, je makeup blijft tenminste 8 uur lang zitten!

DSC02253 kopiëren

Ik gebruikte eigenlijk nooit een fixing spray omdat ik het eigenlijk onzin vond. Heel soms haarlak over mijn gezicht als ik weet dat ik de hele dag lang makeup moet dragen maar verder niets. Ik zag voordat ik mijn makeup er af moest halen dat mijn foundation met een blush en bronzer er nog heel mooi op zaten en het bijna zonde vond om mijn gezicht te reinigen. Dit zegt al genoeg toch?

DSC02256 kopiëren

Scarlet Siren Lipstick

De Scarlet Siren Lipstick is prachtige diep rode lippenstift. Heel makkelijk aan te brengen en het blijft goed zitten. Wist je dat je doorzichtige gedeelte onder de lippenstift los kunt dragen voor een rode lipbalm? Ik eerst ook niet.

DSC02259 kopiëren

DSC02379 kopiëren

De lippenstift is een prachtige kleur rood. Ik hou zelf niet zo van rood maar de kleur is wel mooi, het blijft mooi zitten en is makkelijk aan te brengen.

DSC02261 kopiëren

Eye Define Mascara

De Eye Define Mascara is een fijne mascara met een dunne borstel. En ik hou van mascara’s met een dunne borstel. Het is de perfecte, verlengende mascara! Het strekt en verlengt de wimpers waardoor ze voller en langer kijken. Geen klontjes of spinnenpootjes aan je wimpers maar mooie volle gladde haartjes.

DSC02264 kopiëren

Wat een fijne mascara! Met dikke borstels krijg ik altijd klontjes en te dikke wimpers wat ik niet mooi vind persoonlijk. Dit borsteltje is dun en hoe veel je er ook op smeert, je krijgt geen klontjes en geen lelijke spinnenpootjes als wimpers. Mijn oude mascara met een dikke borstel kan de prullenbak in!

DSC02275 kopiëren

Matte Liquid Eyeliner

De Mua Matte Black Liquid Eyeliner heeft een siliconen top om zo heel nauwkeurig een lijntje op je oogleden aan te brengen en zelfs een prachtige wing! Het heeft een lange handvat voor een betere precisie! Dit is een voor een matte look maar er is ook een Wet Look Liquid Eyeliner voor een glamorous oogopslag.

DSC02277 kopiëren

DSC01758 kopiëren

Eerlijk gezegd moest ik even wennen aan de lange handvat. Normaal zijn die een stuk korter. Maar bij mij werkt het wel veel fijner waar door ik een mooiere lijn kan trekken met een wing. Het is nog even oefenen maar ik ben erg enthousiast! Het duurt een minuut of 2 voor het goed opgedroogd is en het blijft de hele dag goed zitten zonder af te geven. Als het op gedroogd is geeft het inderdaad een matte finish. Helemaal top!

DSC02375 kopiëren

Mijn look met alle producten van Mua. Ik heb iets te veel bronzer gebruikt voor mijn gevoel maar verder zijn het hele fijne producten. Ik heb de lippenstift niet gebruikt omdat het mij niet staat, maar misschien bij jouw wel!

DSC02376 kopiëren

Al de producten zijn makkelijk aan te brengen en blijven lang mooi op mijn gezicht en zeker na de fixing spray. Wilde mijn makeup er niet eens afhalen. Met de bronzer wel uit kijken dat je niet te veel gebruikt als je een lichte huidskleur hebt.

Welke van deze producten heb jij en wat vindt je er van?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge