ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

Een tijd geleden had ik een winactie gewonnen bij Kimterstege. Ik won een prachtige ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless. Het duurde alleen wel een aantal weken voor ik hem had want de postbode stuurde mijn  product weer terug naar Kim omdat het adres niet klopte. Gelukkig hadden we samen afgesproken voor een makeup look en een mini fotoshoot dus kreeg ik de lipstick alsnog.

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

Er zijn zo veel Amerikaanse make-up merken waar ik nog nooit van heb gehoord maar wel erg fijn zijn. Zo ook de producten van ColourPop. Ik heb de Ultra Matte Lip in Clueless. Een prachtige matte lipstick of eigenlijk lipgloss maar dan zonder de shimmer. Ik hou niet van Lipgloss met shimmer en daarom vind ik deze juist zo fijn.

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

De shade Clueless is een pink/nude kleur. Ik hou van deze tinten en mijn lipstick stash heeft dan ook deze meeste kleuren in deze tinten. De lipgloss smeert goed en blijft goed zitten. De lipgloss er af halen eist wel wat aandacht want er even afhalen met een make-updoekje gaat niet gelijk in 1 keer. Ik gebruik ook nog een lip- of gezichtscrub om alle restjes er af te halen. Wel aan de ene kant goed want je hoeft het bijna niet bij te werken.

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

Op mijn lippen is Clueless minder fel dan op mijn arm. Wat ik toch wel stiekem erg mooi vind. Ik hou eerder van wat donkere en fellere ooglooks dan donkere en felle lippen.

ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless

Ik ben erg tevreden over Clueless. Het is een mooie tint en het blijft erg lang goed zitten. Dat is toch wel het belangrijkste van een lipgloss. De eerste keer dat ik het op had ging ik in de avond uit eten en toen ik thuis was zat het nog erg mooi. Dit zegt genoeg. Ik ben van plan om nog wat producten van ColourPop aan te schaffen. Ben benieuwd hoe de rest mij zullen bevallen.

De ColourPop Ultra Matte Lip in Clueless en andere producten van Colourpop zijn verkrijgbaar op hun website.

Wat vindt jij van de producten van ColourPop?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge