Clinique Blackhead Solutions Scrub & Extractor | Weg met mee-eters

Clinique Blackhead Solutions

Weg met onzuiverheden, mee-eters, vuil, olie en toxines zonder knijpen, pijn en littekentjes. Clinique introduceert de Clinique Blackhead Solutions. De twee nieuwe producten zijn geschikt voor iedere huidtypes en zo gemaakt dat het zwarte puntjes weghaalt met resultaat na 6 weken bij regelmatig gebruik. Ik zag al gelijk resultaat en in dit artikel mijn oordeel.

Clinique Blackhead Solutions

De Bleackhead Solutions 7 Day deep-Pore Cleanse & Scrub en de Bleackhead Solutions Self-Heating Bleackhead Extractor zijn twee nieuwe producten van Clinique. Ze verwijderen onzuiverheden, mee-eters, vuil, olie en toxines zonder knijpen, pijn en littekentjes. Het heeft wat geduld nodig want natuurlijk wil je het meteen weg hebben maar ik ben nu al te spreken over deze producten.

Clinique Blackhead Solutions

Clinique Blackhead Solutions

7 Day deep-Pore Cleanse & Scrub

De Nieuwe Bleackhead Solutions 7 Day deep-Pore Cleanse & Scrub is voor elk huidtype geschikt en gemaakt omdat het zwarte puntjes weghaalt met behulp van zowel fysische als chemsche exfoliatie.  Bij regelmatig gebruik zie je minimaal na 6 weken verschil als voor gebruik. Dit scrub masker haalt effectief vuil, olie en toxines weg en maakt de huid en mat met een gladdere, verfijnde textuur. Het zorgt er voor dat poriën onmiddellijk minder zichtbaar zijn.

Hoe gebruik je het?

  1. Voor een dagelijkse reiniging en scrub: in de ochtend en avond masseer je een dunne laag van de scrub op de plekken waar je mee-eters hebt. Ik smeer het op mijn kin, neus en voor hoofd. Daarna spoel je het af met lauw water en smeer je een dagcrème of nachtcrème.

  2. Voor een 5-minuten masker: breng 1 of 2 keer in de week een dunne laag van de scrub op de plekken waar je mee-eters hebt. Laat het tenminste 5 minuten goed intrekken voor je het afspoelt met lauw water.

Adviesprijs – € 25,50

Clinique Blackhead Solutions

Clinique Blackhead Solutions

Clinique Blackhead Solutions

Self-Heating Blackhead Extractor

De Nieuwe Bleackhead Solutions Self-Heating Bleackhead Extractor heeft een aparte manier om verstopte poriën  te reinigingen omdat het vuil. talg en toxies weghaalt die mee-eters kunnen veroorzaken. Zonder fijn of littekens haal je de zwarte puntjes effectief weg. De Blackhead Extractor verwarmt vanzelf als het in contact komt met water en het opent de poriën, zodat de ingebouwde applicator zijn werk kan doen. Het is geschikt voor alle huidtypes.

Hoe moet je het gebruiken?

Maak je huid nat. Breng een dun laagje van het product op de plekken waar je mee-eters hebt. Masseer je huid met de applicator voor ongeveer 25-30 seconden en spoel je huid af met lauw water.

Ik doe dit na dat ik de Bleackhead Solutions 7 Day deep-Pore Cleanse & Scrub heb gebruikt.

Adviesprijs – €31,00 

Clinique Blackhead Solutions

Ik zelf doe de 5-minuten7 Day deep-Pore Cleanse & Scrub. Gelijk na de eerste keer voelde ik al enorm veel verschil. Mijn mee-eters waren minder zichtbaar en mijn kin, neus en voorhoofd voelde enorm zacht. Normaal voel je kleine bultjes. Maar na de eerste keer niet meer. Dit gevoel is zo lekker! Ik gebruik het niet elke dag maar ongeveer 1 a 2 keer in de week. Het gaat lang mee want ik gebruik maar weinig van de producten.

De nieuwe Clinique Blackhead Solutions Blackhead Extractor en de 7 Day Deep-pore Cleanse & Scrub is verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en op Clinique.nl.

Kan jij de Clinique Blackhead Solutions Scrub & Extractor goed gebruiken voor je mee-eters?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge