Claride Crème Riacidificante

auto (1 van 1) kopieJe wilt een verzachtende en hydraterende crème die je huid hersteld van alle onzuiverheden en een fris en schoon gezicht achter laat. Deze Crème Riacidificante van Claride doet dat. Ondanks dat ik tegen de 30 aan hik en vaak complimenten krijg dat ik er zo jong uit  zie mag ik wel beginnen met een crème die mijn huid goed verzorgd. Wij vrouwen willen er goed uit zien dus een goede dag- en nachtcrème is geen overbodige luxe.

auto (1 van 1)-2 kopieDeze crème herstelt  de PH-waarde van je huid. Het is een verzachtende en hydraterende crème en geschikt voor alle huidtypen en voor dagelijks gebruik. De belangrijkste werkzame stoffen in dit product zijn panthenol, allantoïne, malvenextract en het extract van paardenkastanje. En zelfs voor de mannen is deze crème zeer ook geschikt.

auto (1 van 1)-3 kopieIngrediënten

auto (1 van 1)-12 kopieDe crème smeert erg goed op mijn gezicht. Je hebt maar heel weinig nodig en de crème trekt snel in. Mijn huid ziet er gelijk schoon en fris uit. Ik smeer deze crème elke avond na het douchen en in de ochtend voelt mijn huid zacht en hersteld aan. Je eigenlijk geen dagcrème nodig maar ik heb een vette huid dus ik gebruik wel een dagcrème.

Deze crème heeft een inhoud van 50 ml en kost € 33,00. De Claride Crème Riacidificante is te koop via Cormetica.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden over de (nieuwe) producten van Claride dan kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief en ook via de facebook pagina blijf je op de hoogte.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge