Champneys Luxury Health Spa | Heavenly Days Sleep Pillow Mist & Bubble Heaven

Champneys Luxury Health Spa

Ontspan van de drukte en gun jezelf een time out met de nieuwe producten van Champneys Luxury Health Spa. Gun je zelf dit moment en laat deze kerst om jou draaien met de Champneys Heavenly Days lijn bestaande uit vijf heerlijke verzorgingsproducten. Creëer een spa heel makkelijk bij jouw thuis. Dankzij de rustgevende aromatische geur, is de Heavenly Days lijn ook nog super verzorgend voor je huid, die wel wat extra zorg kan gebruiken met het gure winter weer. Ik vertel je alles over Bubble Heaven en Sleep Pillow Mist.

Champneys Luxury Health Spa

Champneys Luxury Health Spa

Over Champneys

Natuurlijk is het heerlijk om een dagje te genieten in een SPA maar vaak heb je daar dan de tijd niet voor. Met de producten van Champneys creëer je thuis je eigen moment van geluk. Het verhaal van Champneys begint al in 1925 toen de eerste originele Health Spa in de UK werd geopend. Onze producten worden elke dag gebruikt door meer dan 400 therapeuten in onze spa’s. Al deze ervaring hebben we in onze producten gestopt, zodat je ook thuis kunt genieten van de ultieme spa beleving.

De nieuwe Champneys Heavenly Days lijn van Champneys Luxury Health Spa bestaat uit 5 producten voor een heerlijke spa verzorging in jouw badkamer. De vijf producten zijn: Body Souffle, Bubble Heaven, Relaxing Shower Cream, Sleep Pillow Mist en Sleep Temple Balm. Alle producten zijn verrijkt met tonen van geranium, lavendel, patchouli en kamille.

Champneys Luxury Health Spa

Champneys Luxury Health Spa

Champneys Heavenly Days Relaxing Bubble Heaven

Champneys Heavenly Days Relaxing Bubble Heaven is een heerlijke badschuim uit de Heavenly Days lijn met de hydraterende eigenschappen met een zacht vleugje lavendel, geranium en kalmerende kamille. Heb je een badkuip en zit je er regelmatig in dan is dit de badschuim die je hard nodig zal hebben na een zware werk dag. Het is een ware oase van rust en je bent even weg van alle hectiek om je heen.

De badschuim zit in een grote falcon van 500 ml. Door de paarse kleur en geur weet je gelijk dat er lavendel in zit. Genoeg om er een lange tijd van te genieten. De geur is sterk en daar moet je van houden. De badschuim zorgt voor heel veel bubbels wat ook hoort als je in bad zit. Mijn huid is heerlijk zacht en ruikt lichtjes naar het product. Heerlijk product is dit!

Champneys Heavenly Days Bubble Heaven €12,95 / 500 ml

Champneys Luxury Health Spa

Champneys Luxury Health Spa

Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist

Hoe heerlijk is het om lekker te slapen met de geur van lavendel, geranium en kamille van de Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist. Spray de mist over het beddengoed voor het slapen gaan en geniet van een heerlijke nachtrust. We weten allemaal dat je rustig en slaperig wordt van lavendel en kamille. Ik hou er van en ik ben dol op lavendel.

De geur is sterk ( daar moet je ook echt van houden ) dus spray niet al te veel op je beddengoed en laat het even intrekken en drogen voor je je bed in springt. Ik gebruik het ook in de ochtend om mijn beddengoed te verfrissen.

Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist €12,95 / 50 ml

Champneys Luxury Health Spa

Wat zijn deze producten lekker! Vooral de mist voor mijn beddengoed. Ik spray altijd wat kleding verfrisser op mijn beddengoed en nu met deze mist. De badschuim ruikt ook zo lekker en de geur blijft ook nog eens een tijdje in mijn badkamer hangen. Ik kende dit merk niet maar ik wil nu wel de andere producten uit proberen.

Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar via Boots.com.

Ken jij de producten van Champneys Luxury Health Spa?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge