Cattier shampoo & douchegel

Cattier shampoo & douchegel

In mijn Healhtbox van maart kwam ik deze Cattier shampoo & douchegel tegen. Een douchegel met een nogal aparte combinatie namelijk witte klei met munt extract. Ik kende dit merk eerst niet en ik was dan ook erg benieuwd naar dit product. Jij misschien ook wel dus laten we snel verder gaan.

Cattier shampoo & douchegel

Cattier shampoo & douchegel

De Cattier shampoo & douchegel is een zeepvrije douche met een 2-in-1 formule wat betekend dat je het voor je lichaam en haar kunt gebruiken. Ik heb al een fijne shampoo dus ik gebruik deze alleen voor mijn lichaam. Maar als je een sporter bent en niet met twee flacons wilt rondlopen is deze wel erg fijn. Het bevat witte klein en munt extracten die je huid opfrissen en vitaliseren. Perfect als je hebt gesport.

Het is een grote tube wat handig is voor onder de douche en je doet er ook nog eens heel lang mee. Normaal vind ik munt erg lekker ruiken maar de douche vind ik niet zo lekker eigenlijk. Het doet wat je van een douchegel verwacht, het schuimt goed en het verzorgt maar de geur vind ik niet zo lekker ruiken. Beetje zwaar voor mij. Gelukkig blijft het niet zo heel lang hangen op mijn huid.

Cattier shampoo & douchegel

Ondanks de geur ben ik wel erg tevreden over de douchegel. Ik heb geen gevoelig huid dus ik kan de meeste producten wel gebruiken. Het belangrijkste is dat een product er voor zorgt dat je je prettig er bij voelt dan heb ik bij dit product ook. Er is ook nog een witte klei en lavendelhoning variant. Die wil ik ook wel eens uitproberen. Die lijkt mij wel erg lekker ruiken.

De producten van Cattier Paris zijn erg goed verkrijgbaar. Je vindt ze bij de meeste natuurwinkels en bij De Tuinen. Maar ook online kan je ze vinden, bijvoorbeeld bij de online drogist, hier kosten allebei de douchegels € 8,09.

Kende jij dit merk al? Wat vindt je er van?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge