Catrice Illuminating Blush I am Nuts About You 010

DSC05138 kopiërenCatrice heeft fijne blushes voor mij. Al jaren heeft Catrice de collectie Defining Blush maar onlangs kwam ik de Illuminating Blush tegen. Een nieuwe blush dacht ik maar deze blush met de zelfde naam had vorig jaar een ander patroontje met kussentjes. Nu voor de lente collectie heeft het een 3D ruitpatroon met zigzag dessin. Het maakt de blush een absolute must-have. Verkrijgbaar in totaal drie kleuren.

DSC05131-2 kopiëren

DSC05133-2 kopiërenEr zijn in totaal 3 kleuren, maar ik kocht de o1o want de andere 2 kleuren vond ik te fel voor mij. Als je een wat donkere huid hebt dan zal het bij jouw mooier staan. In de winkel kan je het testen van te voren. De tint die ik heb gekocht heeft verschillende bruine tinten.

Catrice Illuminating Blush 010 I Am Nuts About You € 3,99

DSC05137 kopiëren

DSC05136 kopiëren

DSC05139 kopiëren

Catrice Illuminating Blush I am Nuts About You 010

De blush heeft 2 tinten bruin. De donkere heeft een mooie glans met glitters en de lichtere heeft een matte kleur. Bij elkaar gecombineerd geeft het een mooie zacht bruine kleur.

DSC05146 kopiëren

DSC05338 kopiëren 2De Catrice Illuminating Blush I am Nuts About You heeft een mooie natuurlijke kleur als je het aanbrengt. Als je snel rode wangen hebt kan het niet helemaal mooi doorkomen maar dan kan je wat meer aan brengen. Maar met een mooie complete look staat het prachtig! Er komt aardig wat pigment van de blush af en dat verraste me van deze low budget blush.

DSC05140 kopiëren

DSC05135 kopiërenDe blush heeft een mooi 3D ruitpatroon met zigzag dessin. Ik vind het er leuker uit zien dan het vorige patroontje. Er zit ook meer glitters in dan de vorige maar ik ben er niet zeker want omdat ik de vorige blushes niet heb. Ik heb het alleen vergeleken met foto’s. De blush is ook perfect te combineren met een mooie highlighter. Het heeft een mooie zachte kleur met wat glitters. De kwaliteit is goed voor een basic blush en dat zelfs voor een low budget.

Catrice Illuminating Blush € 3,99  te koop bij Kruidvat filialen

Q: Kennen jullie deze blush? Wat vinden jullie er van?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge