Black with a little touch of peach outfit

Goedemorgen! Ik heb sinds een lange tijd een nieuwe outfit artikel voor je. Vandaag is het een Black with a little touch of peach outfit. Ik hou niet van truien of vesten dus ik werk eigenlijk meer met lagen en met thermo kleding er onder. Vroeger droeg ik wel truien en in huis draag ik het liefst juist wel een lekkere warme vest. Zo zie je maar hoe je smaak veranderd in de loop der jaren. terug naar mijn outfit. Ben je benieuwd waar ik mijn kleding items heb geshopt? Lees dan snel verder!

Een tijd geleden kwam de peach kleurige lange kimono tegen op snapchat bij iemand die ik volg. Ik zocht al een tijdje naar een lange kimono maar ik vond ze altijd wel een beetje prijzig. Dus ik kon mijn geluk niet op en ben snel naar de primark gegaan. Ik wilde een zwarte maar die was er helaas niet meer maar wel deze. Ook zag ik lange giletjes van de zelfde stof en zelfde lengte. Die zou ik ook wel willen.

Al mijn kleding items komen van verschillende winkel. Mijn schoenen en tregging komt van de H&M, mijn lange tuniek van byaicha.nl, de kimono en tas van de Primark en mijn sjaal van een indonesisch merk. Normaal draag ik er ook nog een lange jas er over en een sjaal maar dit vond ik niet zo leuk voor de foto.

In de winter draag ik vrijwel bijna geen truien, wel soms een lange vest dus ik werk liever met lagen. Onder mijn normale kleding draag ikk wel thermo kleding.

Ben je benieuwd naar hoe ik mijn sjaal heb gedaan. Toevallig heb ik gister de tutorial gedeeld. Je kan het hier kijken.

Ik hoop dat ik de andere kleuren kimon’s kan vinden en ook de lange giletjes want die vind ik ook wel erg mooi staan. Het zijn basic items die je met van alles kan combineren. Ik kon ook pumps dragen als ik bijvoorbeeld naar een feestje ga maar voor door de weeks zijn gymen wel lekker makkelijk en ze lopen erg lekker.

Wat vindt jij van deze items die ik samen heb gecombineerd?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge